Kategoritë

Botuesit

Autorët

Si dhe perse te lexojme, Harold Bloom Shihe të plotë

Si dhe perse te lexojme, Harold Bloom

SKU000416

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë libër në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$8.11

Me ulje çmimi!

-20%

$10.14

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

 • Engjej dhe Djaj, Dan Brown

  Engjej dhe...


  Përpara se të shpërthente te "Kodi i Da...

 • Ca pika shiu rane mbi qelq, Ismail Kadare

  Ca pika shiu...


  Ca pika shiu ranë mbi qelq” është përmbledhje...

 • Procesi, Franc Kafka

  Procesi,...


  Është ky një rrëfim emblematik i shekullit që...