Libra referencë

Information

Speciale

Libra referencë
Në këtë kategori do të gjeni libra referencë si p.sh.: fjalorë, metoda, libra ligjorë, studime shkencore dhe gjuhësore, udhëzues, dhe mjaft të tjerë që ne për arsye praktike i kemi grupuar këtu.

Libra referencë Janë 143 produkte.

Nënkategoritë

 • Studime Albanologjike
  Studime albanologjike
 • Studime Ligjore
 • Studime nderkombetare
  studime nderkombetare, politologji
 • Botime Zyrtare
  Këtu do të gjeni botime nga Qendra e Publikimeve Zyrtarë të Republikës së Shqipërisë. Nëse nuk e shihni botimin që kërkoni ose keni nevojë për ndihmë me porosinë tuaj, atëherë ju lutem na kontaktoni. Faleminderit!
 • Fjalorë të ndryshëm
  Këtu do të gjeni një përzgjedhje fjalorësh në gjuhë të ndryshme botuar në shqip. Ju lutem na kontaktoni nëse nuk gjeni fjalorin që kërkoni.
 • Vreshtaria & verëtaria
  Këtu do të gjeni një përzgjedhje librash për vreshtarinë, vinikulturën, verëtaria, kantinën shqiptare të verërave përgatitur nga Prof. Dr. Andrea Shundi.
 • Libra gatimi
  Këtu do të gjeni një përzgjedhje librash me receta gatimi në shqip.
 • Udhërrëfyes praktikë
  Libra të ndryshëm që ju këshillojnë/udhëzojnë si të përmirësoheni personalisht dhe profesionalisht në fusha të ndryshme si biznesi, shitjet, bota shpirtërore, etj. Kjo kategori përmbledh libra që në botën perëndimore konsiderohen si "self-help" (vetëndihmues).
për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 143 artikuj
Jeni duke parë 1 - 12 nga 143 artikuj