Libra të krishterë

Information

Speciale

Libra të krishterë
Një përzgjedhje librash nga letërsia e krishterë e përkthyer në shqip.

Libra të krishterë Janë 62 produkte.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 62 artikuj
 • $11.26 $14.08 -20% Është shitur

  Titulli: Ata që thanë jo dhe shkruajtën historinëGjinia: Letërsi e krishterëAutor: S. I. PortinosLetërsi e krishterëBotues: Fondacioni "Shpresë për ty"Viti: 2010f. 116Pesha: 0.24 Kg.Formati: 205x120ISBN: 978-9928-4010-0-7 Frut i pë

  $11.26 $14.08 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $3.20 $4.00 -20% Është shitur

  Titulli: Manna e së Hënës, vëllimi lOrigjinali: Monday MannaEsse për profesionistët/biznesmenëtAutori: Autorë të ndryshëmShqipëroi: Virgjil Kule Shtëpia botuese: Shalom MediaViti: 2009fq. 176Pesha: 0.20 kgISBN: N/A"Manna

  $3.20 $4.00 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $3.20 $4.00 -20% Është shitur

  Ëndërra e Loren Këninghem-it filloi me një vizion: dallgë të rinjsh që kalonin nëpër kontinente dhe shpallnin lajmin e mirë të Jezu Krishtit në gjithë tokën. Dekada më vonë, vizioni i Lorenit u kthye në një lëvizje ndërdenominacionale e të krishterëve nga e gjithë bota, të cilët janë të përkushtuar për t'i prezantuar un

  $3.20 $4.00 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $3.20 $4.00 -20% Është shitur

  Titulli: Nesër do të vdesëshOrigjinali: Tomorrow you dieAutobiografi, feAutori: Riona Piterson ZholiShqipëroi: Leonard DokaShtëpia botuese: Vernon PublishingViti: 2009fq. 160Pesha: 0.22 kg ISBN: 978-99943-55-60-0Histori të vërteta mahnit

  $3.20 $4.00 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $5.60 $7.00 -20% Është shitur

  Bardhyl Ukcamaj ka kryer studimet në Fakultetin e Filologjisë pranë UT dhe më pas studimet pasuniversitare në Cornel University në New York. Ka fituar titullin Master i Shkencave nga Universiteti iBridgepotit në SHBA në 2009.  

  $5.60 $7.00 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $3.38 $4.23 -20% Është shitur

  Përshkruan zhvillimin e mendimit ateist dhe agnostik që nga "Epoka e Artë" e filozofisë greke deri në ditët e sotme.Përcakton ndikimin e mendimtarëve të tillë si: Emanuel Kanti, Fridrih Niçe, Martin Haideger, Albert Kamy, Zhan-Pol Sartër e Bertrand Rasëll, si dhe tregon se si mësimet e tyre ndihmuan ne formimin e ideve moderne ateiste

  $3.38 $4.23 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $2.26 $2.82 -20% Është shitur

  • Çfarë ndodhi mbi dinozaurët?• A ka patur me të vërtetë Epokë të Akullit?• Kush ishte gruaja e Kainit?• Si u krijuan gjithë llojet e racave?• Përmbytja e Noes, ku shkoi gjithë ai ujë?

  $2.26 $2.82 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $2.24 $2.80 -20% Është shitur

  Çfarë do të thotë të jesh i krishterë? Po dëshirat, ndjenjat dhe përvojat? Çfarë është kthimi në besim? Si mund ta dimë se njerëzit janë kthyer në besim? Sa larg duhet të shkojmë për të provuar nëse një kthim i dukshëm në besim është i vërtetë? Çfarë vendi është zë siguria e shpëtimit në përvojën e krishterë?

  $2.24 $2.80 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $0.67 $0.84 -20% Është shitur

  Për ku shkojmë që këtej? Kjo eshtë pyetja që gjithë njerëzimi duhet të përballojë dhe ky libërth e bën këtë drejt për së drejti. Çfarë na ndodh saktësisht kur ne vdesim? E ardhmja e menjëhershme e trupit është e qartë por ajo e frymës apo e shpirtit?

  $0.67 $0.84 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.69 $2.11 -20% Është shitur

  Bibla na bën thirrje që ta trajtojmë me kujdes. Si u mblodh, si duhet ta trajtojmë? Këto janë pyetje të cilave autori i këtij libri u përgjigjet me një argumentim të thjeshtë dhe bindje të qartë. Rekomandohet për besimtarët që dëshirojnë ta njohin Biblën ashtu siç është".

  $1.69 $2.11 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $4.50 $5.63 -20% Është shitur

  Jezu Krishti është shpëtimtari ynë. Ky libër është shkruar me qëllim që ata që besojnë në Jezu Krishtin ta kuptojnë më qartësisht shpëtimin që kanë marrë. A të kanë thënë ndonjëherë që duhet të kesh përvoja të pazakonta të Frymës së Shenjtë që të bëhesh besimtar i fortë?

  $4.50 $5.63 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.12 $1.40 -20% Është shitur

  Rrëfime mbi punën e mundimshme dhe udhëtimet në Shqipëri dhe Kosovë në shekullin e 19-të prej Aleksandër Thompsonit, i dërguar nga Shoqëria Biblike Britanike dhe e Huaj, të cilit Perëndia i dha një peshë të veçantë dhe jetëgjatë për popullin shqiptar. Diçka nga pasioni i tij për Shqipërinë kalon edhe te lexuesi.

  $1.12 $1.40 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
Jeni duke parë 1 - 12 nga 62 artikuj