LIBRAT MË TË SHITUR

Information

Speciale

LIBRAT MË TË SHITUR
Kjo është lista e librave tanë më të shitur ndër vite si Libraria ShtepiaeLibrit.com

LIBRAT MË TË SHITUR Janë 6 produkte.

Nënkategoritë

 • Librat më të shitur 2019

  Këtu do të gjeni librat më të shitur gjatë vitit 2019

 • Librat më të shitur 2018

  Këto janë librat më të shitur te Shtëpia e Librit gjatë vitit 2018

 • Librat më të shitur 2017

  Kjo është lista e librave më të shitur të vitit 2017 për periudhën janar - shkurt. Lista do të përditësohet çdo muaj.

 • Librat më të shitur 2016

  Kjo është lista me librat më të shitur gjatë vitit 2016 te ShtepiaeLibrit.com

 • Librat 2014
  Lista e librave tanë më të shitur për vitin 2014
 • Librat 2013
  Lista e librave tanë më të shitur për vitin 2013
 • Librat 2012
  Lista e librave tanë më të shitur për vitin 2012
 • Librat më të shitur 2011
  Ndonëse viti 2011 ende nuk ka mbaruar ne jemi të sigurt se këto tituj do mbeten në listën tonë të librave më të shitur për vitin 2011. Kjo listë bazohet statistikat tona për librat më të shitur në librarinë tonë fizike në Tiranës si dhe faqen online gjatë gjithë vitit 2011.
 • Librat më të shitur 2010
  Misteri dhe e panjohura, qoftë kjo filozofike apo tokësore, duket se ka qenë ajo që i ka tërhequr vizitorët e librarisë tonë në Tiranë gjatë këtij viti. Në pesë librat më të shitur për këtë vit, tre prej tyre janë romane thriller, dy hedhin dritë mbi të shkuarën e Shqipërisë. Ky vit duket se ka qenë plot surpriza në botën e librit. Disa shtëpi botuese hynë në garë për t’i ofruar publikut shqiptar prirjet më të fundit të lexuesve ndërkombëtarë: misterin joshës të vampirëve dhe gjurmimet e sekreteve masone. Disa të tjera, u tunduan nga historia po aq e panjohur dhe e pakuptueshme e Shqipërisë. Më poshtë po ju paraqesim një listë me librat më të shitur. Kjo nuk është një listë e vlefshme për të gjithë tregun e librit në Shqipëri, por përfaqëson tendencën e lexuesve vetëm të librarisë sonë. Kjo është lista e librave më të shitur për vitin 2010. Në ditët në vijim do t’ju ofrojmë listën e më të shiturve sipas kategorive. Lexim të këndshëm. Mjaftuan më pak se katër muaj që “Viti 97-prapaskenat e krizës që rrënuan shtetin-, një libër nga Mero Baze, të bëhet best-seller absolut te Shtëpia e Librit. Libri përmbledh ngjarjet nga 26 maji i vitit 1996 deri më 29 qershor 2007, një periudhë e errët e historisë shqiptare që përfundoi me vdekjen e disa mijëra shqiptarëve dhe që la pas politikë të dhunshme dhe grupe kriminale nga të cilat vendi nuk e ka marrë ende veten. Autori, Mero Baze, thotë se në ato ngjarje qe “dëshmitar, protagonist dhe herë-herë, gazetar.- Shitja e shpejtë e këtij libri sugjeron interesimin e madh të shqiptarëve për të mësuar se çfarë ndodhi në vitin 1997. Romani Aksidenti nga Ismail Kadare zuri vendin e dytë për nga shitjet këtë vit. Blerjet më të mëdha të këtij libri u realizuan menjëherë pas publikimit të tij në shqip në maj të këtij viti. Romani është një tregim sureal dhe plot mjegullnaja i jetës së një çifti dashnorësh që fillon të zbardhet nga hetimet mbi një aksident të çuditshëm që i mori jetën personazheve kryesore. Burra që urrejnë gratë, pjesa e parë e trilogjisë Millenium nga shkrimtari suedez Stieg Larsson, zuri vendin e tretë.Prej shumë vitesh, mbesa e parapëlqyer e industrialistit të fuqishëm Henrik Vanger është zhdukur pa lënë gjurmë. Kufoma s’ishte gjendur kurrë. E kur Vangeri, tashmë tepër plak, merr një dhuratë që e hap çështjen sërish, ai vendos të ngarkojë Mikael Blomkvistin, gazetar i njohur hulumtues, që të rindërtojë ngjarjet dhe të zbulojë të vërtetën. Me ndihmën e Lisbethit, një grua e re, shumë e zonja dhe gjeni kompjuterësh, Blomkvisti heton me rrënjë historinë e familjes Vanger, por sa më shumë rrëmon, aq më tepër zbulimet bëhen të llahtarshme. Sekreti, nga Rhonda Byrne synon të shpjegojë se si ta përdorësh Sekretin në çdo aspekt të jetës – me paratë, pasurinë, lidhjet, lumtrinë dhe në çdo ndërveprim që ke në botë. I publikuar më 22 shtator, libri duket se tërhoqi shumë lexues në një periudhë shumë të shkurtër kohore. Në vend të pestë gjendet gjithashtu një libër që u publikua vetëm më 17 nëntor. Mjaftoi vetëm një muaj që sprova “Mosmarreveshja- nga Ismail Kadare, të ngjitet në klasifikimin e librave më të shitur. Përmes një “sprove letrare- siç e quan vetë autori këtë libër, analizohet marrëdhënia e Shqipërisë me vetveten.
 • Librat më të shitur 2009
  Përshëndetje miq të librit, nisur nga suksesi i vjetshëm ku lista jonë e librave më të shitur gjatë vitit 2008 ngjalli mjaft interes, vendosëm ta përsërisim eksperiencën dhe ta bëjmë atë traditë. Viti 2009 ishte një vit i vështirë për mjaft njerëz dhe biznese në të gjithë botën, por ajo që ne mundëm të vëzhgojmë ishte fakti se dëshira e lexuesve shqipfolës i bëri ballë kësaj sfide.Paraprakisht, ju sqarojmë se lista e librave më të shitur për vitin 2009 ju ofron titujt dhe autorët që klientët tanë (jashtë dhe brenda vendit) përzgjodhën gjatë vitit 2009. Për t’ju orientuar më mirë, kjo listë është e ndarë sipas kategorive të mëposhtme.
 • Librat me te shitur 2008
  Librat me te shitur ne librarine tone per vitin 2008
Jeni duke parë 1 - 6 nga 6 artikuj
Jeni duke parë 1 - 6 nga 6 artikuj