Studime nderkombetare

Information

Speciale

Studime nderkombetare
studime nderkombetare, politologji

Studime nderkombetare Janë 40 produkte.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 40 artikuj
 • $6.49 $8.11 -20% Është shitur

  Arben Puto është një prej historianëve më të njohur shqiptarë. Në vitet e punës së vet në fushën e studimeve, ai ka shkruar disa libra, ndër të cilët përmendim "Çështja Shqiptare në aktet ndërkombëtare pas Luftës së I Botërore", "E Drejta Ndërkombëtare Publike Libër Universitar", "Historia diplomatike e çështjes shqiptare 1878-1926" etj.

  $6.49 $8.11 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $5.41 $6.76 -20% Është shitur

  Arben Puto është një prej historianëve më të njohur shqiptarë. Në vitet e punës së vet në fushën e studimeve, ai ka shkruar disa libra, ndër të cilët përmendim "Çështja Shqiptare në aktet ndërkombëtare pas Luftës së I Botërore", "E Drejta Ndërkombëtare Publike Libër Universitar" etj.

  $5.41 $6.76 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $14.09 $17.61 -20% Ne gjendje

  Është teksti kryesor për një paraqitje të thelluar të marrrëdhënieve ndërkombëtare, me rrjedhimet dhe institucionet e saj. Libri është njëkohësisht një histori e shkurtër e tyre në botë. 

  $14.09 $17.61 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $18.59 $23.24 -20% Ne gjendje

  Titulli: Organizatat ndërkombëtare në politikën botëroreOrigjinali: International organisations in world politicsGjinia: Marrëdhënie ndërkombëtareAutori: David Armstrong, Lorna Lloyd, John RedmondShqipëroi: Elvina Jusufaj, Marsida GjonçajShtëpia botuese: AIIS Tirana TimesViti: 2009Fq. 386Pesha: 0.565 kgISBN: 978-99956-736-2-8

  $18.59 $23.24 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Ne gjendje

  Lufta tradicionalisht është studiuar si një problem që rrjedh nga marrëdhëniet midis shteteve. Doktrinat strategjike, marrëveshjet për kontrollin e armëve dhe krijimi i organizatave ndërkombëtare si Kombet e Bashkuara, synojnë të pengojnë luftërat midis shteteve.

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $16.90 $21.13 -20% Ne gjendje

  Studimet e Sigurisë janë nëndisiplinë e Marrëdhënieve Ndërkombëtare. Në qendër të Marrëdhënieve Ndërkombëtare ndodhet studimi i sigurisë. Studimet e Sigurisë përfshijnë brenda tyre rreziqe që variojnë nga pandemitë si HIV/ SIDA dhe degradimi mjedisor deri dhe shqetësime sigurie të lidhura me dhunën e drejtpërdrejtë si terrorizmi dhe konflikti ndërshtetëror.

  $16.90 $21.13 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Ne gjendje

  Arben Puto është një prej historianëve më të njohur shqiptarë. Në vitet e punës së vet në fushën e studimeve, ai ka shkruar disa libra, ndër të cilët përmendim "Çështja Shqiptare në aktet ndërkombëtare pas Luftës së I Botërore", "E Drejta Ndërkombëtare Publike Libër Universitar", "Historia diplomatike e çështjes shqiptare 1878-1926".

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $13.52 $16.90 -20% Ne gjendje

  Titulli: Historia e integrimit EuropianOrigjinali: Ever closer unionGjinia: Marrëdhëniet ndërkombëtareAutori: Desmond DinanShqipëroi: Julia ÇelaShtëpia botuese: AIIS Tirana TimesFq. 236Pesha: 0.329 kgISBN: 978-99956-736-4-2

  $13.52 $16.90 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $13.52 $16.90 -20% Ne gjendje

  Titulli: Institucionet e Bashkimit EuropianOrigjinali: Ever closer unionGjinia: Marrëdhëniet ndërkombëtareAutori: Desmond DinanShqipëroi: Julia ÇelaShtëpia botuese: AIIS Tirana TimesFq. 217Pesha: 0.304 kgISBN: 978-99956-736-4-2

  $13.52 $16.90 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $16.34 $20.42 -20% Ne gjendje

  Hans J. Morgenthau lindi në Gjermani në vitin 1904. I diplomuar në Universitetet e Berlinit, Frankfurtit dhe Mynihut, ai dha mësim dhe ushtroi jurisprudencë në Frankfurt, ku ishte Kryetar i Gjykatës së Punës. Një vit para se Hitleri të vinte në pushtet, profesor Morgenthau shkoi të jepte mësim në Universitetin e Gjenevës.

  $16.34 $20.42 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $15.78 $19.72 -20% Ne gjendje

  Shteti modern është jashtëzakonisht i rëndësishëm në jetën tonë të përditshme. Ai grumbullon pothuajse gjysmën e të ardhurave tona në formën e taksave. Ai regjistron lindjet, martesat dhe vdekjet. Ai edukon fëmijët dhe paguan pensionet tona. Shteti ka autoritet të padiskutueshëm detyrues.

  $15.78 $19.72 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Ne gjendje

  Ky libër synon të pajisë lexuesin me një udhëzues gjithëpërfshirës e të përdorshëm për të kuptuar marrëdhëniet ndërkombëtare të Lindjes së Mesme gjatë shekullit të kaluar. Pak pjesë të botës kanë qenë kaq shumë të goditura nga konflikti dhe lufta.

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
Jeni duke parë 1 - 12 nga 40 artikuj