• Banner

Esmerina Zalli

Esmerina Zalli

Filtrat aktiv

Botuesi: Berk

Nata, Bilge Karasu

"Nata" e Bilge Karasusë është një alegori e tmerrshme e shtetit totalitar, e cila dhe njëherë na ilustron pjerrjen e veçantë të letërsisë turke për fabulën politike.

Çmimi 500 Lekë
More
Në gjendje