Pagesat te ShtepiaeLibrit.com bëhen përmes kartave bankare (të procesuara nga Paypal) si dhe transfertave bankare.

Ne rekomandojmë pagesa me kartë ose paypal për lexuesit jashtë Shqipërisë si dhe pagesë me transfertë bankare për lexuesit brenda Shqipërisë.

Ne garantojmë dorëzimin e librave ose rimbursimin e plotë të pagesës.

Për çdo pyetje apo paqartësi mund të na shkruani në [email protected]