Kategoritë

Botuesit

Autorët

Dërgesa

Synimi ynë është të nisim porositë që marrim brenda dy ditëve punë nga kryerja e pagesës. Në raste të rralla, kërkohet një periudhë më e gjatë.

 

Ne i dërgojmë porositë përmes Posta Shqiptare sh.a. Të gjitha pakot nisen me shërbimin e konfirmimit të marrjes. Postieri zakonisht i dërgon këto pako në shtëpi dhe kërkon firmën e marrjes. Në rast se ju nuk gjendeni në shtëpi postieri lë një pusullë duke ju ftuar të paraqiteni në postën më të afërt për marrjen në dorëzim të pakos.

Ju mund të merrni kodin e gurmimit online, i cili ju lejon të gjurmoni pakon gjatë udhëtimit. Shërbimi i gjurmimit gjendet te faqja në internet Posta Shqiptare, postashqiptare.al.

Librat paketohen në mënyrë që të mos dëmtohen gjatë transportit.

 

Ju mirëpresim
ShtëpiaeLibrit.com