Mbi ne

Shtëpia e Librave Sh.P.K është një shtëpi botuese dhe librari në Tiranë, Shqipëri. ShtepiaeLibrit.com është faqja më e madhe e ofrimit të librave shqip në internet, e themeluar në vitin 2007.

Ne ofrojmë mundësinë e porositjes së librave në distancë brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Ne disponojmë mbi 6 mijë tituj librash në shqip dhe anglisht dhe vijojmë të zgjerojmë katalogun.

Lista e botimeve tona përfshin 27 tituj nga letërsia klasike dhe bashkëkohore, politika e historia. Ju mund ta gjeni listën e botimeve tona këtu