Kategoritë

Information

Botuesit

Autorët

 • $15.78 $19.72 -20% Në gjendje
  I ri

  Për herë të parë, Hillari Klinton rrëfen përjetimet e saj gjatë një prej zgjedhjeve më kontroverse dhe të paparashikueshme në histori. 

  $15.78 $19.72 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $13.52 $16.90 -20% Në gjendje
  I ri

  Harriet Menërs di shumë fakte: • Letra higjienike u shpik nga kinezët në vitin 600 pas Krishtit.• Bishti i kometës largohet nga Dielli.

  $13.52 $16.90 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $13.52 $16.90 -20% Në gjendje
  I ri

  Romani aq i lexuar "Gjiri i argjendtë" është nga librat më të mirë të autores britanike Jojo Moyes , pasi ato ngrenë probleme të mëdha të shoqërore, e vë gishtin në plagë dhe rrëfimi i saj i dallgëzuar dhe me ritëm të lartë të shtyn të mbash qëndrimin e duhur, të jep si të thuash një leksion të mirë. 

  $13.52 $16.90 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $4.50 $5.63 -20% Në gjendje
  I ri

  Libri “Një elefant elegant” i serisë “Luaj dhe shkruaj” të mëson se shkronjat e vogla janë aq të rëndësishme sa po të mos jenë në vendin e duhur ia ndryshojnë kuptimin një fjale dhe ia prishin kuptimin një fjalie.

  $4.50 $5.63 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $6.76 $8.45 -20% Në gjendje
  I ri
 • $6.76 $8.45 -20% Në gjendje
  I ri

  $6.76 $8.45 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $33.18 $41.48 -20% Në gjendje
  I ri

  • Tuneli• Mbi heronjtë dhe varret• Abadoni, engjëlli i skëterrës

  $33.18 $41.48 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $22.48 $28.10 -20% Në gjendje
  I ri

  • Arti për të fituar miq dhe pushtet• Arti për t'u bërë i paharrueshëm• Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh

  $22.48 $28.10 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $16.90 $21.13 -20% Në gjendje
  I ri

  Meqë e kam të pamundur ta parashikoj ditën se kur do të vdes; meqë, në moshën time, ditët e dhëna për njeriun janë vetëm ditë të falura, ose, më mirë të themi, ditë ndëshkimi, nga frika se mund të zihem gafil, dua ta shpjegoj veten rreth një vepre të destinuar për t’i bishtnuar mërzisë së këtyre orëve të fundit e të braktisura, që askush nuk i dëshiron e...

  $16.90 $21.13 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $39.44 $49.30 -20% Në gjendje
  I ri

  Ndërtimet e kultit mysliman me shumëllojshmërinë e tyre, zënë vend të rëndësishëm në tërësinë e arkitekturës së Mesjetës së Vonë (shek. XV-XIX). Ato ngrihen në të gjitha trevat e banuara nga shqiptarët gjatë këtyre shekujve, si dëshmi të qarta të një periudhe të historisë së popullit shqiptar dhe të ndërtimeve në veçanti.

  $39.44 $49.30 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $7.89 $9.86 -20% Në gjendje
  I ri

  Kur u thashë miqve të mi lidhur me këtë libër, ata hokatuan duke thënë se gjëja e parë që vërtet duhet të dini rreth fizikës është se - fizika është e vështirë. Pavarësisht kësaj, ne të gjithë e përdorim fizikën çdo ditë.

  $7.89 $9.86 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $10.14 $12.68 -20% Në gjendje
  I ri

  Kryeprokurori Sigurd Halvorsrudi ka vënë duart mbi fytyrë. Para tij, mbi dysheme, gjendet bashkëshortja, koka e ndarë nga trupi dhe këmisha blu e Halvorsrudit është tërë njolla të errëta, njolla gjaku. Por komisarja Hana Vilhelmseni nuk dëshiron të marrë vendime të parakohshme.

  $10.14 $12.68 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $9.02 $11.27 -20% Në gjendje
  I ri

  Kufoma, të cilën e zbulon rastësisht gjatë një shëtitjeje avokatja Kerin Borgu nga Oslo, nderej aty në një anë. Shoku i saj i shkollës dhe admiruesi i përjetshëm, Hekon Sand, jurist pranë rajonit të policisë, caktohet për zbardhjen e kësaj çështjeje - së bashku me komisaren simpatike Hana Vilhelmsen.

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $16.90 $21.13 -20% Në gjendje
  I ri

  Plutarku, biografi dhe kronikani i parë modern i Mark Antony-t, CÆsar-it, Pericles-it dhe Brutus-it, është jo më pak real për ne sesa temat mitike të tij. Faktet e njohura të jetës së tij janë të pakta, por janë të mjaftueshme për të dhënë një paraqitje të shkurtër dhe të larmishme të Plutarkut.

  $16.90 $21.13 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $16.90 $21.13 -20% Në gjendje
  I ri

  “Ligjet– Νομοι” përfshin një bisedë në 12 libra, që zhvillohet në Kretë, midis tre bashkëbiseduesve: I huaji nga Athina, Megjili nga Sparta dhe Klinia nga Kreta. Athinasi propozon që të tre të diskutojnë mbi qeverisjen dhe ligjet.

  $16.90 $21.13 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Në gjendje
  I ri

  “Vdekja e çuditshme e Europës” është rrëfimi më i shitur në botë mbi një kontinent dhe një kulturë të kapur në aktin e vetëvrasjes, i përditësuar tani me materiale të reja, duke marrë parasysh zhvillimet që nga botimi i tij i parë.

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $16.90 $21.13 -20% Në gjendje
  I ri

  Me mbërritjen e Krishtlindjeve që të gjithë mbushemi me ndjenja të mira: është koha e dashurisë, e bujarisë, e shpresës, dhe padyshim fryma e Krishtlindjeve është motori më i përshtatshëm që fëmijët të mësojnë vlerat universale, në një mënyrë sa më të natyrshme.

  $16.90 $21.13 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $6.76 $8.45 -20% Në gjendje
  I ri

  Menaxherët që krijojnë mjedise shpërblyese dhe me energji të lartë, pakësojnë fitimin, ndërkohë që rritin në mënyrë të jashtëzakonshme prodhueshmërinë dhe cilësinë.

  $6.76 $8.45 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $13.52 $16.90 -20% Në gjendje
  I ri

  E keqja në botë vjen pothuajse gjithmonë nga padija, teksa vullneti i mirë, nëse nuk është qartëpamës, mund të bëjë po aq dëme sa ligësia. Njerëzit janë më tepër të mirë se të ligj, po në të vërtetë çështja nuk qëndron aty.

  $13.52 $16.90 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $9.02 $11.27 -20% Në gjendje
  I ri

  Asnjëherë s’e kam ditur tamam ç’do të thotë grua “shumë femërore” apo burrë “shumë burrnor”, nëse nuk është para së gjithash ai ose ajo që dashurojmë. Atëherë, më premto. Më premto se brengën tënde nuk do ta shndërrosh në lehtësi, në dredhi.

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $11.26 $14.08 -20% Në gjendje
  I ri

  Eksploruesi dhe magjizoologu Njut Skamandër sapo ka mbaruar një udhëtim rreth botës në kërkim të krijesave magjike të pazakonshme. Mbërrin në Nju Jork, duke menduar se qëndrimi i tij do të jetë një ndalesë e shkurtër. Por, kur valixhja e tij magjike hapet gabimisht, disa nga kafshët fantastike të Njutit arratisen nëpër dhe qytet dhe telashet fillojnë për...

  $11.26 $14.08 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $16.90 $21.13 -20% Në gjendje
  I ri

  Një roman ambicioz, i cili është njëherazi një sagë familjare dhe një ritregim modern i Zanafillës. Në ditarin e tij, Steinbeck e ka cilësuar librin "Në lindje të Edenit" si librin e tij të parë dhe është e vërtetë që ky libër mbart fuqinë fillestare dhe thjeshtësinë e një miti.

  $16.90 $21.13 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $9.02 $11.27 -20% Në gjendje
  I ri

  Ndërsa udhëton në trenin legjendar Orient Ekspres, detektivi i prakrahasueshëm e i paarritshëm Herkul Puaro është i detyruar të merret me një vrasje misterioze. Ndërsa treni është i bllokuar në dëborë, një ndër pasagjerët godet për vdekje zotërinë e pasur Rashet.

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $6.76 $8.45 -20% Në gjendje
  I ri

  Tregimet më të zgjedhura nga Agatha Christie, autores më të famshme të librave të verdhë, mjeshtres së ndërtimit të enigmave të pabesueshme policore që e tërheqin lexuesin si me magnet.

  $6.76 $8.45 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $9.02 $11.27 -20% Në gjendje
  I ri

  Ky është pa dyshim një nga romanet më tërheqëse të Agatha Christie – s, që të mban me frymën pezull deri në faqen e fundit, me dëshirën për të marrë vesh misterin që fshihet në historitë e familjes Ebernith, në vdekjen e plakut Riçard dhe në atë të Korës.

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $9.02 $11.27 -20% Në gjendje
  I ri

  Të gjithë e dinin që Olgës i pëlqente t'i tregonte bukur historitë e veta, ose përndryshe nuk i tregonte fare. Ndaj, kur Olga Papeli niste një histori të re, njerëzit ndaleshin e mbanin vesh...

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $13.52 $16.90 -20% Në gjendje
  I ri

  Nga pesë pretendentët e Fronit të Hekurt, njëri vdiq në mënyrë të mistershme, ushtria e një tjetri u shpartallua në një betejë të përgjakshme duke ia zbehur shpresat për të marrë pushtetin, ndërsa luftërat vazhdojnë deri në pikën e fundit të gjakut, pasi aleancat bëhen dhe prishen aty për aty.

  $13.52 $16.90 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $9.02 $11.27 -20% Në gjendje
  I ri

  Përmes karakteresh të individualizuara, të besueshme e të prekshme njëherësh, edhe kësaj here Zija Çela vjen me një roman gjithëpërfshirës: realiteti moral, psikik, shpirtnor, dramatik e grotesk i Shqipërisë, por edhe ai i Europës e më gjerë. Simbolizmi nuk e ka penguar autorin që të jetë thellësisht realist.

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $10.14 $12.68 -20% Në gjendje
  I ri

  Në një vështrim të parë, krijohet përshtypja se kureshtjen për librin e mbajnë gjallë dy bashkëbiseduesit: Stalini dhe Pasternaku. Nga një shqyrtim më i thellë, një personazh i tretë, më pak i njohur se ata, poeti Osip Mandelshtam, ndonëse nuk merr pjesë në bisedim, zë vendin kryesor në të.

  $10.14 $12.68 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $17.92 $22.40 -20% Në gjendje
  I ri

  Presidenti është zhdukur. E gjithë bota është tronditur. Por arsyeja e zhdukjes së tij është shumë më e rëndë se ç'mund të imagjinohet. Një libër me detaje që vetëm një president mund t'i dijë, dhe me kureshtjen gjithëpërfshirëse, që vetëm James Patterson – i mund të ngjallë.

  $17.92 $22.40 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Në gjendje
  I ri

  Në Prishtinë u ktheva më 18 qershor 1999, gjashtë ditë pas hyrjes së trupave të NATO – s në Kosovë. Në pragun e derës së apartamentit tim gjeta një mut të mbuluar nga mizat me krahë të shndritshëm, të cilat zukatnin hareshëm në ajrin kundërmues të korridorit.

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $7.89 $9.86 -20% Në gjendje
  I ri

  Kantoreku është profesor i Bojmerit, Kropit, Mylerit dhe Lerit, 18-vjeçarë gjermanë kur oshtimat e predhave të luftës së madhe gjëmojnë nga njëra anë e Europës në tjetrën. Një burrec i rreptë i veshur në gri, me një fytyrë prej miu, kërkon të jetë udhëzues i të rinjve në botën e punës, të kulturës dhe të progresit.

  $7.89 $9.86 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $10.14 $12.68 -20% Në gjendje
  I ri

  Me një ironi sarkastike në këtë roman tregohet fati i ndryshëm i dy vëllezërve dhe i nënës së tyre që ka humbur kujtesën. Me neutralitet gati gazetaresk ndaj fakteve, autori tregon si fijet tragjike të fatit njerëzor mund të mpleksen e të ndërvaren prej ngjarjesh kontinentale e ndarjesh botërore gjeo-politike si dhe nga shtysa të brendshme.

  $10.14 $12.68 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $10.14 $12.68 -20% Në gjendje
  I ri

  Një ekspeditë historianësh të lashtësisë përndjekin misterin më të madh të jetës së Kazanovës, princit venecian të joshjes dhe njërit nga shkrimtarët më të mëdhenj të Rilindjes Europiane. Zbulimi i tij trondit jo vetëm biografët e Kazanovës, por mbarë njerëzimin. Një tragjedi e padëgjuar pason...

  $10.14 $12.68 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $7.89 $9.86 -20% Në gjendje
  I ri

  Parabolat e Ridvan Dibrës, për nga sintetizimi dhe vrullimi i imagjinatës, të kujtojnë parabolat e Kafkës apo skicat – enigma të Apdajkut. Dhe këtë ngjashmëri e përmendim me kuptimin e mirë që kanë paralelizmat në fushën e letrave, si ngjashmëri tipologjike, lidhur me një dukuri të re në letërsinë tonë.

  $7.89 $9.86 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $10.14 $12.68 -20% Në gjendje
  I ri

  Një vështrim i çuditshëm dhe përshkrim i historisë së një Uni, histori që i shtrin kufijtë nga lindja në vdekje, nga shpresa në dëshpërim, nga realizimi në dështim, histori që është Kohë, njëherësh e secilit dhe e askujt.

  $10.14 $12.68 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje

Follow us on Facebook

 • Lorem Ipsum

  Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur voluptate velit esse cillum dolore eu

 • Dolor Sit Amet

  Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur voluptate velit esse cillum dolore eu

 • Ctetur Voluptate

  Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur voluptate velit esse cillum dolore eu

Custom Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.