Vepra të plota

Information

Speciale

Vepra të plota
Vepra të plota të autorëve shqiptarë.

Vepra të plota Janë 38 produkte.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 38 artikuj
 • $7.89 $9.86 -20% Është shitur

  (Poezi dhe prozë poetike, përkthime, etj.) Në vëllimin e parë janë përfshirë kryesisht krijimtaria letrare, kritika dhe përkthimet artistike të Konicës, të pasuruara me gjetje të reja të panjohura.

  $7.89 $9.86 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $135.21 $169.01 -20% Është shitur

  Po lexoj vëllimin që studion, hulumton, veçon, bashkon, përshkruan, vërteton, daton, polemizon, pohon veprimtarinë e jashtëzakonshme të Dom Ndreut për alfabetin e gjuhës shqipe, që në të vërtetë është një histori krejt e re për themelimin e alfabetit tonë.

  $135.21 $169.01 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $7.89 $9.86 -20% Është shitur

  Vëllimi i katërt përmbledh letërkëmbimin, i cili, edhe pse nuk është i plotë, paraqet një "terra incognita" të hapësirave koniciane. Letërkëmbimi është aq i gjerë, saqë ky kapitull mbetet i hapur.

  $7.89 $9.86 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $11.89 $14.86 -20% Është shitur

  Titulli: Vilsoni dhe GenciJeta dhe vepraPërgatiti, pajisi me shënime dhe monografi nga: Sadik BejkoBotuar nën kujdesin dhe me një parathënie nga: Ismail KadareTitulli i parathënies: Poetë të vrarë nga shtetiShtëpia botuese: 55Viti: 2006f. 292Pesha: 0.3

  $11.89 $14.86 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $7.89 $9.86 -20% Është shitur

  Titulli: Gjergj Bubani, Brumbulli në gaz, Vepra të zgjedhura II (1919-1944)Autori: Gjergj BubaniShtëpia botuese: OMSCA-1Viti: 2007Fq. 464Pesha: 0.55 Kg.

  $7.89 $9.86 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $9.02 $11.27 -20% Është shitur

  Titulli: Gjergj Bubani, Publicistikë, Shënime udhëtimi, Vepra e zgjedhur I (1919-1944)Autori: Gjergj BubaniShtëpia botuese: OMSCA-1Viti: 2007Fq. 520Pesha: 0.61 Kg.

  $9.02 $11.27 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $14.65 $18.31 -20% Është shitur

  Vjershat më të mira të Ali Asllanit janë si farë pjesësh të vogla muzikore, pikërisht për shkak të ekspresivitetit të tyre të veçantë eufonik.

  $14.65 $18.31 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $50.70 $63.38 -20% Është shitur

  Në vëllimin e parë janë përfshirë vëllimet poetike: "Bagëti e bujqësi", "Lulet e verës", Pellazgët – shqiptarët" dhe "Shqipëria".

  $50.70 $63.38 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $67.61 $84.51 -20% Është shitur

  Në këtë vepër të plotë gjenden vepra që nuk janë ribotuar më që pas viteve '90 dhe që përbëjnë një pjesë të rëndësishme të krijimtarisë së Jakov Xoxës.

  $67.61 $84.51 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $13.52 $16.90 -20% Është shitur

  Me rastin e 100 vjetorit të botimit të monumentit më të rëndësishëm folklorik të së kaluarës, "Bletës shqiptare", po jepet, bashkë me një ribotim të zgjeruar të kësaj vepre, edhe një përmbledhje e shkrimeve të autorit të saj, rilindësit tonë të shquar, Thimi Mitko.

  $13.52 $16.90 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $101.41 $126.76 -20% Është shitur

  Vepra e plotë e Dhimitër S. Shuteriqit përfaqëson një botim tepër të rrallë përpara viteve '90. Në këtë vepër të plotë gjenden vepra që nuk janë ribotuar më që pas viteve '90 dhe që përbëjnë një pjesë të rëndësishme të krijimtarisë së Dhimitër S. Shuteriqit.

  $101.41 $126.76 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $37.18 $46.48 -20% Është shitur

  Botimi i plotë i veprës letrare të Kristo Floqit si dramaturg, komediograf dhe poet përbëhet nga tre vëllime ku përfshihen 26 vepra letrare të gjinive të lartpërmendura.

  $37.18 $46.48 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
Jeni duke parë 1 - 12 nga 38 artikuj