• Banner

Mësoni italisht
meso italisht (libra, medota, fjalore) ne shqip

Mësoni italisht

Këtu do të gjeni disa libra, metoda dhe fjalorë për të mësuar italisht.
Filtrat aktiv

Botuesi: Te tjere

Fjalor i ri kompakt italisht - shqip, shqip - italisht, Ferdinand Leka

Në vazhdën e botimeve të fjalorëve me përmasa të ndryshme e me synim të caktuar, po i japim përdoruesit edhe këtë fjalor të ri kompakt për të dy gjuhët, fjalët më të zakonshmë, pa lënë jashtë terma e fjalë speciale më të përdorshme, duke u mbështetur në të dhënat më të fundit të leksikografisë e në fjalorët më të përditësuar.

Çmimi 1 000 Lekë
More
Në gjendje