Art & Kulturë

Information

Art & Kulturë
Këtu do të gjeni një përzgjedhje librash dhe produktesh me përmbajtje artistike & kulturore të një game zhanresh në zgjerim.

Art & Kulturë Janë 39 produkte.

Nënkategoritë

 • Artet
  Këtu do të gjeni një përzgjedhje librash mbi artet si piktura, skulptura, etj.
 • Revista
  Revista te ndryshme ne shqip.
për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 39 artikuj
 • $6.76 $8.45 -20% Është shitur

  Titulli: Këngë të vjetra popullore. Nga treva të ndryshme të vendit.Përzgjodhi: Hamit SpahiuShtëpia botuese: UrtësiaViti: 2004f. 352Pesha: 0.43 Kg.ISBN: 978-99943-601-4-0PërmbajtjaKëngë tiranaseKëngë durrsake

  $6.76 $8.45 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $28.17 $35.21 -20% Është shitur

  Titulli: Kosova/ Kosovo my albumOrigjinali: Kosova/ Kosovo my albumGjinia: AlbumAutori: Ismail GagicaShtëpia botuese: OrGisViti: 2012Fq. 236Pesha: 1.525 kgISBN: 978-9951-590-04-4

  $28.17 $35.21 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $184.00 $230.00 -20% Është shitur

  Kodiku i Korçës 93 përbën një nga shembujt më karakteristikë të prodhimit të librave në periudhën e Rilindjes Maqedonase. Përbëhet nga 308 fletë pergamene me përmasa 153 x 120 mm. Teksti i katër ungjijve është i shkruar në pergamenë të hollë, të punuar mirë, me ngjyrë të bardhë qumësht.

  $184.00 $230.00 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $22.54 $28.17 -20% Është shitur

  Deri në dekadat e fundit, kryesisht për shkak të arsyeve politike, kishte një injorancë të plotë mbi trashëgiminë osmane në Europën Lindore, edhe pse për një gjysmë mileniumi ky rajon ishte pjesë integrale e botës muslimane dhe qytetet e Ballkanit ishin ndër qytetet më të rëndësishme të Perandorisë Osmane.

  $22.54 $28.17 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $11.27 $14.09 -20% Është shitur

  Ndërmarrja e një studimi të tillë më është dukur sa interesant dhe i vlershëm, po aq i vështirë dhe me të papritura. Interesant sepse prek një temë e cila, në një rrafsh gjithëpërfshirës, është universale siç është martesa me dasmën, ritet dhe doket e saj të identifikuara në një hapësirë shënjuese e specifike (Tirana dhe rrethinat e saj).

  $11.27 $14.09 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $28.17 $35.21 -20% Është shitur

  "Trashëgimia Ortodokse në Shqipëri" është numri i parë i një gjerdani të veçantë botimesh që revista kulturore periodike "Art & Trashëgimi" ia kushton trashëgimisë kulturore dhe historike të komuniteteve fetare në vendin tonë.

  $28.17 $35.21 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $9.02 $11.27 -20% Është shitur

  $9.02 $11.27 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $13.52 $16.90 -20% Është shitur

  $13.52 $16.90 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $11.27 $14.09 -20% Në gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Ne gjendje

  Disa memorie dhe përjetime të Theodhosit mund të shfletohen në librin dhe katalogun e tij të parë të titulluar "Rievokim". Në maj 2007 promovohet libri dhe katalogu i dytë i Theodhosit i titulluar "Sfidë ndaj kufijve" në gjuhët shqip dhe anglisht, me 58 punime kryesisht të viteve të fundit dhe me një shkrim ku autori prezanton pikëpamjet e tij.

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $9.02 $11.27 -20% Ne gjendje

  Me rastin e jubileut të 100-vjetorit të Pavarësisë dhe themelimit të Shtetit modern Shqiptar, po ju paraqesim këtë botim të veçantë, duke pasur parasysh një sintezë pasqyruese dhe përfaqësuese të kësaj ngjarjeje epokale në historinë e kombit tonë.

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $5.63 $7.04 -20% Ne gjendje

  Artaud shkroi atë çka më shumë i donte kokrra e qejfit. Shkroi me gjak zije dhe shigjetë. Na qenkësh a s'qenkësh dakord një çifut apo një diktator, a mos do kishin preferuar t'i shkulnin koqet, kjo Artosë as që i hynte fare në punë.Aspektet e të thekshmes le të analizohen nga studiozët stupid, që lavdërojnë apo fajësojnë një njeri për gjithçka ose për...

  $5.63 $7.04 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
Jeni duke parë 1 - 12 nga 39 artikuj