Letërsia botërore

Information

Letërsia botërore
Zbuloni librat më të shitur gjatë vitit 2009 nga letërsia botërore...

Letërsia botërore Janë 10 produkte.

Jeni duke parë 1 - 10 nga 10 artikuj
 • $11.27 $14.09 -20% Ne gjendje

  Përpara se të shpërthente te "Kodi i Da Vinçit", simbologjisti me famë botërore i Harvardit, robert Langtoni, thirret nga një institut zviceran kërkimesh shkencore për të transkriptuar një simbol të lashtë, damkosur në gjoksin e një fizikani të vrarë.

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $7.89 $9.86 -20% Në gjendje

  Që kur Harri kthehet në shtëpi për pushimet verore, Dërslit sillen keq dhe diçka i fshehin. Harri mezi pret të kthehet në shkollën e tij të dashur, në Hoguarts. Por tamam kur po bën gati valixhet, merr paralajmërimin: në Hoguarts i kërcënohet një fatkeqësi! Dhe fatkeqësia ndodh.

  $7.89 $9.86 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Ne gjendje

  Kim Edwards ka shkruar një roman kaq intrigues, që e përpin me një frymë. Personazhet e saj do t’ju lënë pa fjalë.Në romanin “Bija e heshtjes”, Kim Edwards-i ka krijuar një tregim për keqardhjen dhe shpëtimim, për ndjenjat e ndershme të personazheve që jetojnë në varësi të së kaluarës së tyre. I shkruar me një gjuhë sh

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $4.50 $5.63 -20% Ne gjendje

  Protagonisti i këtij romani, Xhei Getsbi, në të vërtetë quhet Xhejms Gec; në pamje të parë, ai është një i pasur i ngeshëm që jeton jashtë Nju-Jorkut, buzë ngushticës së Long Islandit, në një vilë madhështore ku jep pritje të jashtëzakonshme.

  $4.50 $5.63 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Në gjendje

  Kryevepra epike e Tolstoit ndërthurr jetët private dhe publike të individëve gjatë kohës së luftërave Napoleonike dhe sulmit francez kundër Rusisë.

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Në gjendje

  Një ditë lexova një libër, dhe e gjithë jeta ime ndryshoi." Këto janë fjalët e para të këtij romani të mrekullueshëm të Orhan Pamuk.

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $10.14 $12.68 -20% Ne gjendje

  Gjatë kohës që është me shërbim në Paris, simbolistit të diplomuar në Harvard, Robert Langdon, i bëjnë një telefonatë urgjente në orët e vona të natës. Brenda në muze kanë vrarë restauruesin e moshuar të Luvrit.

  $10.14 $12.68 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $9.02 $11.27 -20% Në gjendje

  I shkëlqyer, fabula tronditëse e të cilit e bën këtë libër të paharrueshëm jo vetëm si një kronikë politike, por edhe si një rrëfenjë të thellë personale... Ndodh rrallë që një libër t'i përshtatet kaq shumë kohësh dhe njëkohësisht të ketë cilësi kaq të lartë letrare.

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $9.02 $11.27 -20% Në gjendje

  Servantesi e shkroi "Don Kishotin", sikundër na thotë ai vetë, me qëllimin që të diskreditonte librat e kalorësisë. Vepra e tij, pra, ishte doemos revolucionare, se për të diskredituar librat e kalorësisë duhej të diskreditonte tërë Kohën e Mesme me të gjitha përrallat e saj. 

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $14.08 $17.60 -20% Ne gjendje

  Po ju jap një paralajmërim. Po qe se jeni plotësisht të qetë dhe të kënaqur me këndvështrimin e veçantë që keni për njerëzimin, fenë, historinë dhe botën në tërësi, mos lexoni më tej...Historia e fshehtë që bashkon Komisionin Trepalësh me Masonët dhe Piramidat e Mëdha.

  $14.08 $17.60 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
Jeni duke parë 1 - 10 nga 10 artikuj