Libra gatimi

Information

Speciale

Libra gatimi
Këtu do të gjeni një përzgjedhje librash me receta gatimi në shqip.

Libra gatimi Janë 24 produkte.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 24 artikuj
 • $2.82 $3.52 -20% Është shitur

  $2.82 $3.52 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $22.54 $28.17 -20% Është shitur

  600 receta të shpejta që përgatiten në 10-30 minuta.Ky vëllim përmbledh një përzgjedhje të pjatave që u bëjnë të mundur edhe më pak ekspertëve të realizojnë shpejt dhe me sukses gjellë të mrekullueshme.

  $22.54 $28.17 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $11.26 $14.08 -20% Është shitur

  Në një mungesë pothuajse të plotë të librave me receta shqiptare ne një gjuhë të huaj, ky ribotim i librit nga Tatjana Sini vjen si një prurje e mirëpritur për miqtë e kuzhinës shqiptar. Recetat janë të ndara dhe të ilustruara sipas kategorive: Salads & Pickle; Soups; Pasta & Pastry; Vegetables; Fish; Meats; Cakes, desserts & jams.

  $11.26 $14.08 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $9.02 $11.27 -20% Është shitur

  $9.02 $11.27 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $16.90 $21.13 -20% Është shitur

  Renatoja, me kujdesin maksimal e përkushtimin e tij, bëri për vete çdo klient që shijoi pjatat e krijuara prej tij, duke bërë të mbushej plot çdo restorant ku ai ka punuar. Këto janë arsyet që ai meritoi çdo sukses e çmim, të cilat për 5 vjet me radhë e çuan në evenimentin më të rëndësishëm të gastronomisë në Greqi, "Kapelat e Arta".

  $16.90 $21.13 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $22.54 $28.17 -20% Ne gjendje

  Zakonisht, recetat e mia trashëgohen brez pas brezi si thesare të familjes, dhe mbahen sekret, ndonëse asnjëherë nuk e kam kuptuar pse. Kam mendimin se recetat e mira duhen ndarë me familjen, miqtë dhe fqinjët, në mënyrë që të kalojnë dorë më dorë, me qëllim që të gjithë të kenë mundësi t'i shijojnë.

  $22.54 $28.17 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $3.94 $4.93 -20% Ne gjendje

  Ciro Vestita është diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë në Piza në vitin 1976 dhe është specializuar në pediatri me temë diplome "Obeziteti infantil". Aktualisht punon si dietolog dhe filoterapist në Piza, Firence dhe Romë. Është përgjegjës i Klinikës së Fitoterapisë pranë Asli të Pizës.

  $3.94 $4.93 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $9.02 $11.27 -20% Ne gjendje

  Dietat janë perceptuar si një farë universi misterioz, në të cilin shkenca e ide përgjithësisht të pranuara përzihen, shpesh me mendjelehtësi të tepruar. Ka nga të gjitha tipet, nga më të thjeshtat tek më të ndërlikuarat, secila me veçoritë, me meritat dhe me kontradiktat e veta.

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $20.28 $25.35 -20% Ne gjendje

  Dieta mesdhetare është mënyra e të ushqyerit e popujve të Mesdheut. Ajo bazohet në përgatitjen e gatimeve të shijshme mesdhetare, duke përdorur lëndët e para që prodhohen në këto vende. Emërtimi dietë mesdhetare është bëtë sinonim i jetëgjatësisë dhe mbrojtjes së organizmit nga sëmundjet e zemrës, diabetit etj.

  $20.28 $25.35 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Ne gjendje

  Do të kalojmë pra një vit të tërë në shoqërinë e Benedetës dhe do të përgatisim së bashku me të gatime për ditë të zakonshme a për ngjarje të rëndësishme sipas recetave të saj, duke pasur kujdes të përdorim sa të jetë e mundur më shumë prodhime të stinës, të shijshme dhe ekonomike!

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $5.52 $6.90 -20% Ne gjendje

  • Mbi 300 receta gatimi të larmishme për një tryezë të pasur.• Receta të zgjedhura nga gatimi shqiptar dhe ai botëror.• Receta me pak ose aspak yndyrë.

  $5.52 $6.90 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $6.20 $7.75 -20% Ne gjendje

  Për amvisat ribotimi i recetave "Si të gatuajmë" si dhe plotësimi i tyre me të tjera më të reja është një ndihmë për të pasur një tryezë me gatime të shijshme e aromatike të ushqyeshme, të lehta e të thjeshta për t'u gatuar. Një këshillues i vlefshëm për ta mbajtur pranë, për të kombinuar e për të zgjedhur me lehtësi së "çfarë do të gatuajmë?"

  $6.20 $7.75 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
Jeni duke parë 1 - 12 nga 24 artikuj