Letërsia botërore

Information

Speciale

Letërsia botërore

Kjo kategori i dedikohet plotësisht librave shqip nga autorë të letërsisë botërore. Gjithashtu këtu do të gjeni nën-kategori me libra nga "autorët bashkëkohorë ", "autorët klasikë ", "nobelistët ", "skandalozët ", libra me "konspiracion" , "thriller ose policesk ", "rozë ", "poezi " si dhe libra nga "letërsia antike".

Letërsia botërore Janë 159 produkte.

Nënkategoritë

 • Thriller
 • Nobelistët
  Këtu do të gjeni libra dhe autorë fitues të çimit Nobel në gjuhën shqipe.
 • Klasikët
  Këtu do të gjeni libra dhe autorë klasikë në shqip nga letërsia botërore.
 • Poezia
  Libra nga poezia botërore në shqip.
 • Bashkëkohore
  Zbuloni libra në shqip nga letersia botërore bashkëkohore.
 • Antike
  Zbuloni libra nga letërsia antike botërore në shqip.
 • Skandalozët
  Ata janë autorët më skandalozë të të gjitha kohërave. Disa i vlerësojnë si autorë që nuk ditën të shkruanin diçka për të qenë dhe për këtë arsye, shkruan fillim-mbarim vetëm libra skandalozë, në mënyrë që të nxirrnin jetesën duke provokuar ndjenjat dhe besimet e të tjerëve. Disa i vlerësojnë si shkrimtarë që kanë folur për atë pjesë të jetës që jo të gjithë dëshirojnë ta tregojnë.
 • Romancë

  Zgjidhni nga librat më të mirë rozë në shqip.

 • Letërsia italiane
për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 159 artikuj
Jeni duke parë 1 - 12 nga 159 artikuj