• Banner

Tim Marshall
Tim Marshall

Tim Marshall

Tim Marshall është autoritet i rëndësishëm në botën e diplomacisë me më shumë se tridhjetë vjet eksperiencë si reporter. Ai ishte redaktor i Diplomacisë në Sky News dhe në BBC. Ai ka raportuar nga më shumë se dyzet vende dhe mbi konflikte të tilla si lufta në Kroaci, në Bosnjë, në Maqedoni, në Kosovë, Afganistan, Irak, Liban, Siri dhe Izrael. Ai është autor i librit Të burgosur nga gjeografia: dhjetë harta që shpjegojnë çdo gjë mbi botën si dhe, The Age of Walls: How Barriers Between Nations Are Changing Our World; apo A Flag Worth Dying For: The Power and Politics of National Symbols.

Filtrat aktiv