Historia & Aktualiteti

Information

Historia & Aktualiteti
Përzgjedhje librash shqip nga historia dhe aktualiteti.

Historia & Aktualiteti Janë 106 produkte.

Nënkategoritë

 • Biografi & Kujtime
  Perzgjedhje librat biografik dhe autobiografik ne shqip
 • Publicistikë
  Perzgjedhje librash publicistik ne shqip.
 • Historia shqiptare
  Këtu do të gjeni libra mbi historinë e shqiptarëve, Shqipërisë, Kosovës dhe trojeve etnike shqiptare.
 • Historia botërore
  Këtu do të gjeni libra mbi historinë botërore.
 • Konspiracion
  Zbuloni libra në shqip nga letersia botërore me tematika konspiracioni.
 • Arkeologjia
  Këtu do të gjeni një përzgjedhje me libra mbi arkeologjinë shqiptare dhe të viseve dhe zonave përreth. Disa prej librave janë në shqip dhe në disa gjuhë të tjera si italisht, anglisht, etj.
 • Historia e futbollit
  Këtu do të gjeni një përzgjedhje librat nga historia e futbollit shqiptar dhe atij botëror.
 • Epoka e Skenderbeut
për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 106 artikuj
Jeni duke parë 1 - 12 nga 106 artikuj