Për të rriturit

Information

Speciale

Për të rriturit

Listë librash të sugjeruar si lexime për të rriturit gjatë verës 2012. Lista përfshin libra të zhanreve të ndryshme, kryesisht tituj të rinj por edhe të sugjeruar si lexime mjaft të këndshme gjatë pushimeve verore.

Për të rriturit Janë 27 produkte.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 27 artikuj
 • $15.78 $19.72 -20% Është shitur

  Një djalosh shtatlartë e flokëverdhë nga Europa, i cili e quan veten "Mogor del'Amore" (që do të thotë mongol i lindur jashtë lidhjes martesore), vjen në oborrin e një mongoli të vërtetë: Mongolit të Madh, perandorit Ekber.

  $15.78 $19.72 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $9.02 $11.27 -20% Është shitur

  Kur u shfaq romani i Henri Millerit "Tropiku i Kancerit", pati vetëm pritje përgëzuese të përkora, pa mëdyshje të kushtëzuara nga frika e dukjes së tyre si dashurues të pornografisë.

  $9.02 $11.27 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $11.27 $14.09 -20% Ne gjendje

  Mësoni si të hiqni dorë nga kontrolli mbi fëmijët, si të mos luteni dhe si të bëheni prindi që keni dashur të jeni. I doni fëmijët, po, nëse jeni si pjesa më e madhe e prindërve, jo gjithmonë i pëlqeni sjelljet e tyre. Si t'i udhëhiqni, atëherë, pa hequr dorë as ju vetë nga sjellja optimale?

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $13.52 $16.90 -20% Ne gjendje

  Bazuar në më shumë se dyzet intervista me Steve Jobsin të bëra për një periudhë dyvjeçare, si dhe intervista me më shumë se njëqind shokë, familjarë, kundërshtarë, konkurrentë dhe kolegë, ky libër është një kronikë e jetës së luhatur dhe e personalitetit poliedrik të një sipërmarrësi krijues. 

  $13.52 $16.90 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $9.02 $11.27 -20% Ne gjendje

  Kjo vepër u cilësua si metaforë e Satanait nga Tomas Eliot. Romani "Perëndia e mizave" u bë shumë shpejt letërsia e preferuar e studentëve universitarë. "Perëndia e mizave" përcillet nga format e utopisë negative. Ai analizon sjelljen e një grupi nxënësish britanikë, që si pasojë e një fatkeqësie ajrore, braktisen në një ishull.

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $5.63 $7.04 -20% Ne gjendje

  Dua përjetësisht shpirtin!Të thyej akujt me fuqinë e ZotitSi Zot të të pushtoj!

  $5.63 $7.04 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $28.17 $35.21 -20% Ne gjendje

  Në Antologjinë historike që po i paraqitet lexuesit përfshihen materiale, të cilat i kushtohen historisë së periudhës 1912-1945, shkruar prej Ali Këlcyrës për RFE; të dhënat e periudhës 1944 - 1945 i kam hulumtuar në faqet e shtypit të refugjatëve politikë, pas vitit 1944, me autor Aliun; ndërsa lëndën që rrok lakun kohor 1925-1959 e kam qëmtuar ndër akiva.

  $28.17 $35.21 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $5.63 $7.04 -20% Ne gjendje

  Libri "Nga diktatura në demokraci" u botua fillimisht në Bangkok në vitin 1993 nga Komiteti për Rivendosjen e Demokracisë në Burma në bashkëpunim me Khit Pyaing (Gazeta e Epokës së Re). Librit i janë atribuar suksesi i shumë revolucioneve pa dhunë në katër anët e botës, nga Indonezia në Serbi apo në vendet e botës arabe.

  $5.63 $7.04 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $18.03 $22.54 -20% Ne gjendje

  Ora po bëhet gati të festojë lirimin nga shërbimi ushtarak të birit të saj, Oferit, por ai kthehet sërish në front për një operacion të madh. Në një çast hidhërimi e krize mendore të pashpjegueshme, ajo niset për në Galile, pa u lënë asnjë njofitm paraprak "lajmëtarëve", të cilët mund të sjellin lajmin më të keq që mund të dëgjojë një nënë.

  $18.03 $22.54 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Ne gjendje

  Kur të pashë tek vallëzojë në ecjeNdjeva në shpirt dhjetëra melodiZgjata dorën e zemrës, dhe mora një të bukur si ti!

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $6.76 $8.45 -20% Ne gjendje
  1 Review(s)

  Në këtë libër, ju do të mësoni se nëpërmjet një komunikimi të frytshëm në jetën e përditshme, do të keni sukses në biznes apo politikë, në mësimdhënie apo sipërmarrje, në një marrëdhënie intime apo familjare.

  $6.76 $8.45 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $20.28 $25.35 -20% Ne gjendje

  Dieta mesdhetare është mënyra e të ushqyerit e popujve të Mesdheut. Ajo bazohet në përgatitjen e gatimeve të shijshme mesdhetare, duke përdorur lëndët e para që prodhohen në këto vende. Emërtimi dietë mesdhetare është bëtë sinonim i jetëgjatësisë dhe mbrojtjes së organizmit nga sëmundjet e zemrës, diabetit etj.

  $20.28 $25.35 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
Jeni duke parë 1 - 12 nga 27 artikuj