Letërsia për fëmijë

Information

Speciale

Letërsia për fëmijë
Kjo kategori i dedikohet plotësisht letërsisë dhe librave shqip për fëmijë dhe të rinj.

Letërsia për fëmijë Janë 117 produkte.

Nënkategoritë

 • Për fëmijë 0-6 vjeç

  Libra për fëmijë të vegjël (parashkollorë) të moshave 0-6 vjeç.

 • Libra me aventura

  Zbuloni një përzgjedhje librash shqip me aventura për fëmijët e mëdhenj dhe të vegjël.

 • Libra me ilustrime
  Këtu do të gjeni një përzgjedhje librash me ilustrime për fëmijët e vegjël.
 • Libra me fabula
  Përmbledhje librash me fabula për fëmijë.
 • Enciklopedi për fëmijë
  Përmbledhje me libra enciklopedik për fëmijë. Librat janë të gjithë me ilustrime shumëngjyrëshe dhe shpjegime të qarta për fëmijë të moshave 8 vjeç e sipër.
 • Libra me formuese
  Përzgjedhje librash me formuese (libra me puzzle) për fëmijë.
 • Libra edukativë
  Libra edukativë për fëmijët dhe të rinjtë.
 • Klasikët për fëmijët

  Këtu do të gjeni libra nga literatura klasike botërore e përshtatur/përkthyer në shqip për fëmijët.

 • Për fëmijë 8-14 vjec

  Këtu do të gjeni një përmbledhje me libra edukativ dhe mësimorë për fëmijë 8-14 vjeç.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 117 artikuj
Jeni duke parë 1 - 12 nga 117 artikuj