Fjalorë, medota, guida

Information

Fjalorë, medota, guida
Këtu do të gjeni një përzgjedhje fjalorësh dhe metodash në shumë gjuhë, si dhe guida turistike në shqip dhe gjuhë të tjera.

Fjalorë, medota, guida Janë 36 produkte.

Nënkategoritë

 • Mësoni shqip
  Libra dhe metoda për të mësuar shqip.
 • Guida turistike
  Këtu mund të gjeni guida turistike dhe libra praktikë për qytetet kryesore të Shqipërisë.
 • Mëso kompjuterin
  Këtu do të gjeni disa libra/metoda për të mësuar kompjuterin në shqip.
 • Mësoni frëngjisht
  Këtu do të gjeni disa libra, metoda dhe fjalorë për të mësuar frëngjisht.
 • Mësoni spanjisht
  Këtu do të gjeni disa libra, metoda dhe fjalorë për të mësuar spanjisht.
 • Mësoni gjermanisht
  Këtu do të gjeni disa libra, metoda dhe fjalorë për të mësuar gjermanisht.
 • Mësoni italisht
  Këtu do të gjeni disa libra, metoda dhe fjalorë për të mësuar italisht.
 • Mësoni greqisht
  Libra dhe metoda për të mësuar greqisht.
 • Mësoni anglisht

  Këtu do të gjeni disa libra, metoda dhe fjalorë për të mësuar anglisht.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 36 artikuj
 • $5.41 $6.76 -20% Është shitur

  Kritikja e njohur kulturore, Bell Hooks, ofron një vizion mikpritës dhe me zemër të hapur mbi gjininë, seksualitetin dhe shoqërinë, në një volum frymëzues dhe të hapur për publikun. Nëpërmjet një stili angazhues dhe provokues, Bell Hooks na paraqet një teori popullore të feminizmit të bazuar në sensin praktik dhe mençurinë e përvojës.

  $5.41 $6.76 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $8.11 $10.14 -20% Është shitur

  $8.11 $10.14 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $7.89 $9.86 -20% Është shitur

  Në këtë libër lexuesi do të gjejë, një informacion të përmbledhur mbi shtetet e popujt europianë, të dhëna mbi shtrirjen gjeografike, historinë, qytetet, natyrën, klimën, ekonominë, demografinë etj.

  $7.89 $9.86 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $6.76 $8.45 -20% Është shitur

  $6.76 $8.45 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $14.08 $17.60 -20% Është shitur

  $14.08 $17.60 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $7.32 $9.15 -20% Është shitur

  $7.32 $9.15 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $11.27 $14.09 -20% Është shitur

  Një enciklopedi e emrave vetjakë. Të gjithë emrat iliro - shqiptarë, mijëra emra të huaj, emra historikë, mitologjikë, të moçëm e të rinj dhe të shoqëruara me shpjegime të hollësishme të kuptimit të tyre. Një libër për të gjithë: për ata që duan të dinë kuptimin dhe prejardhjen e emrit të tyre dhe për të gjithë ata që kërkojnë një emër të ri.

  $11.27 $14.09 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $11.27 $14.09 -20% Është shitur

  Urime! Jeni shtatzanë. Brenda jush rritet një bebe, që pas disa muajsh do të jetë në krahët tuaj, dhe do t'ju bëjë njerëzit më të lumtur në botë. Të jesh shtatzanë nuk është dhe aq e lehtë: Në të njejtën kohë ju jeni përgjegjëse jo vetëm për shëndetin tuaj, por edhe për shëndetin e fëmijës tuaj. Mendoni gjithnjë që duhet të jetoni një shtatzani të...

  $11.27 $14.09 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $11.27 $14.09 -20% Është shitur

  $11.27 $14.09 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $12.39 $15.49 -20% Është shitur

  Fjalori nuk mund të mburret se është shterrues, se përfshijnë të gjitha fjalët e huaja që synojnë të hyjnë e të ngulen në gjuhën shqipe, por ka të drejtë të quhet një përpjekje e pastër, e prirë nga shqiptarizma, e cila dëshiron tu tregojë të gjithë shqiptarëve një të vërtetë të shëmtuar, që rreket të brejë fjalorin e gjuhës amëtare, ta tjetërsojë, ta...

  $12.39 $15.49 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $9.02 $11.27 -20% Ne gjendje
 • $13.52 $16.90 -20% Ne gjendje
Jeni duke parë 1 - 12 nga 36 artikuj