Albume & Revista

Information

Speciale

Albume & Revista Janë 13 produkte.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 13 artikuj
 • $16.90 $21.13 -20% Është shitur

  $16.90 $21.13 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $16.90 $21.13 -20% Është shitur

  $16.90 $21.13 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $16.90 $21.13 -20% Është shitur

  Doli në treg numri i tretë i periodikut "Art & Trashëgimi", kushtuar qytetit të Shkodrës. Në këtë numër do të gjeni pjesë të historisë mijëravjecare të këtij qyteti, konceptuar si një dossier, ku përfshihet arti, kultura, tradita tregtaro - ekonomike, monumentet historike dhe ato të kultit, si dhe personalitetet dhe figurat e

  $16.90 $21.13 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $16.90 $21.13 -20% Është shitur

  Titulli: Art & Trashëgimi, Special Edition, Albania the hidden jewel of the mediterraneanOrigjinali: Art & Heritage, Special Edition, Albania the hidden jewel of the mediterraneanGjinia: Reviste kulturore (dygjuhëshe)Shtëpia botuese: ArgjiroViti: 2012Fq.116Pesha: 0.64 kgISBN: 978-9928-14-405-8

  $16.90 $21.13 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $16.90 $21.13 -20% Është shitur

  $16.90 $21.13 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $33.81 $42.26 -20% Është shitur

  Revistë në format PDF Në kopertinë: Shën Mëria me Krishtin në anën e djathtë. Një nga zgjidhjet e rralla të ikonografisë në këtë formë, Onufri

  $33.81 $42.26 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $9.02 $11.27 -20% Ne gjendje

  Me rastin e jubileut të 100-vjetorit të Pavarësisë dhe themelimit të Shtetit modern Shqiptar, po ju paraqesim këtë botim të veçantë, duke pasur parasysh një sintezë pasqyruese dhe përfaqësuese të kësaj ngjarjeje epokale në historinë e kombit tonë.

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $59.72 $74.65 -20% In Stock

  Në vitin 1895, bankieri dhe bamirësi francez Alber Kan (Albert Kahn, 1860-1940) bleu një vilë dhe katër hektarë toke në lumin Senë (Seine) në Bulonj (Boulogne) në jugperëndim të Parisit. Fqinj kishte baronin Edmon dë Roçild (Edmond de Rothschild).

  $59.72 $74.65 -20%
  Ulje çmimi!
  In Stock
 • $141.98 $177.47 -20% Ne gjendje

  Medaljet, së bashku me pullat dhe monedhat, përbëjnë një nga simbolet më shprehëse të "Unit" të një shteti, të përpjekjeve të tij për të afirmuar popullin e vet, veçantinë e tij, gjurmën e tij mbi Glob. Në rastin e Shtetit Shqiptar, gjejmë rikonfirmimin e përjetshëm të kësaj. 

  $141.98 $177.47 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $22.54 $28.17 -20% Ne gjendje

  Arti i madh e ka jetën e gjatë, matet me shekuj e mijëvjeçarë.Mund të ketë mjeshtëri pa art, por s'ka art pa mjeshtëri.Artin e krijon botëkuptimi i shoqërisë dhe talenti i individit.Linda, jetova dhe do vdes i varfër.

  $22.54 $28.17 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $28.17 $35.21 -20% In Stock

  Ky është një album i cili i kushtohet 100 vjetorit të lirisë politike të popullit shqiptar. I konceptuar si një histori imazhi në mënyrë të ilustruar dhe të komentuar është strukturuar ngjashmërisht si shumë albume të tjerë të sistemuar me fotografi, të cilët i janë servirur lexuesve tanë edhe më parë edhe në sisteme të ndryshme qeverisjeje.

  $28.17 $35.21 -20%
  Ulje çmimi!
  In Stock
 • $28.17 $35.21 -20% Ne gjendje

  Tezat e lashtësisë së shqiponjës dykrenare, emblemë dhe simbol i Flamurit të kombi tonë, ka më shumë se dy shekuj që është vënë në qendër të vëmendjes së dijetarëve të huaj dhe shqiptarë. Kësaj teme i kushtohet studimi i autorit Jaho Brahaj, i njohur në fushën e heraldikës dhe të studimeve të historisë dhe kulturës të mesjetës shqiptare.

  $28.17 $35.21 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
Jeni duke parë 1 - 12 nga 13 artikuj