Mësoni anglisht

Information

Speciale

Mësoni anglisht

Këtu do të gjeni disa libra, metoda dhe fjalorë për të mësuar anglisht.

Mësoni anglisht Janë 26 produkte.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 26 artikuj
 • $5.63 $7.04 -20% Është shitur

  Kjo CD me ushtrime audio është pjesë ndihmëse për librin e gjuhës angleze me të njëjtin emër. CD-ja nuk ofrohet me librin, pra është opsionale, por nuk është e vlefshme pa librin pasi ushtrimet që ndodhen aty janë brenda librit.

  $5.63 $7.04 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $20.28 $25.35 -20% Është shitur

  Fjalori përbëhet nga dy pjesë, anglisht-shqip (6000 fjalë) dhe shqip-anglisht (3000 fjalë). Rubrikat, tabelat gramatikore, shënimet enciklopedike, fjalët e urta, shembujt, figurat e mrekullueshme, e bëjnë këtë fjalor të veçantë. 

  $20.28 $25.35 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $3.38 $4.22 -20% Është shitur

  $3.38 $4.22 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $5.63 $7.04 -20% Është shitur

  • 1000 fjalitë më të domosdoshme për të komunikuar• Informacione të shumta praktika• Sekrete për t'u shpëtuar kurtheve të anglishtes• Udhëzues shqiptimi• Gramatikë

  $5.63 $7.04 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $5.40 $6.75 -20% In Stock

  Titulli: English - Albanian Dictionary (with pronunciation)Fjalor Anglisht - Shqip (me shqiptim)Autori: Luan KaceliShtëpia botuese: VllamasiFq. 502Pesha: 0.28 kgISBN: 978-9956-94-16-6

  $5.40 $6.75 -20%
  Ulje çmimi!
  In Stock
 • $1.69 $2.11 -20% In Stock

  Abraham Linkolni kishte një besim po aq të madh sa edhe shtati i tij. Që nga fëmijëria e tij në Kentaki dhe Indiana e deri tek puna e tij ligjore si avokat në Ilinois, dhe në fund në Uashington si President i Shteteve të Bashkuara, Abi e dinte që ai kurrë nuk ishte vetëm.

  $1.69 $2.11 -20%
  Ulje çmimi!
  In Stock
 • $13.52 $16.90 -20% Ne gjendje

  Ky Fjalor përmban rreth 20.000 terma, dhe është përmirësimi dhe zgjerimi i plotë i Fjalorit të mëparshëm "Terma Juridike, Ekonomike dhe Biznesi", i botuar më parë, i cili përmbante rreth 9.000 terma. Nga vetë numri i termave, rezulton se ky fjalor përmban mbi dyfishin e termave të shtjelluara në Fjalorin e parë, dhe një përmirësim të dukshëm të termave të...

  $13.52 $16.90 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $10.14 $12.68 -20% Ne gjendje

  • Është hartuar posaçërisht për fëmijë të moshës 10 – 15 vjeç.• Ka rreth 100 mësime me figura, me shqiptim dhe me përkthim.• Mbështetet nga fjalët e nxjerra nga fondi themelor i fjalëve të fjalorit të gjuhës së sotme angleze.

  $10.14 $12.68 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $16.90 $21.13 -20% Ne gjendje

  • Mbi 20 mijë fjalë.• Foljet e parregullta.• Simbole dhe shkurtime.

  $16.90 $21.13 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Në gjendje

  Në këtë fjalor do të gjeni:• Mbi 35 mijë fjalë dhe shprehje në gjuhën e folur dhe letrare angleze• Udhëzues për përdorimin e fjalorit• Thjeshtësi në përdorim• Specifikime të fjalëve në fushat ku ato përdoren si në art, shkencë, politikë etj.

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $16.90 $21.13 -20% Në gjendje

  • Ç'është gjuha? – përse dhe si e nxënë fëmijët gjuhën;• Gjuha – veprimtari njerëzore. – Fjalët – simbolet dhe shenjat;• Komunikimi – komunikimi me fjalë, me shkrim dhe me gjeste;• Pengesat në procesin e komunikimit;• Fjalët, toni, intonacioni dhe zëri si shpreh

  $16.90 $21.13 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $39.44 $49.30 -20% In Stock

  70 mijë fjalë bazë e mbi 250 mijë referenca për fusha nga më të ndryshmet, të dhëna të nevojshme gramatikore, udhëzime për shqiptimin sipas sistemit fonetik ndërkombëtar, përkthime modelesh të sprovuara shprehjesh, idiomash e proverbash, leksik modern i shekullit të ri për anglishten britanike e amerikane, fjalët e shqipes me the

  $39.44 $49.30 -20%
  Ulje çmimi!
  In Stock
Jeni duke parë 1 - 12 nga 26 artikuj