• Banner

Libra të vjetër

Libra të vjetër

Një përmbledhje librash të vjetër dhe të përdorur. Botime të vjetra shqip.
Filtrat aktiv

Njeriu ynë në Havanë, Graham Green

(0)

Dhoma e ndenjes ishte rrëmujë, dukej sikur ndonjë kalama i prapë të kishte pllakosur aty, midis karrigeve prej tubash, duke hapur e duke përmbysur sirtarët, duke thyer e duke qëlluar gjithçka, si t’i bindej një impulsi të marrë. 

Çmimi 800 Lekë
More
Ka mbaruar