Letërsia botërore

Information

Letërsia botërore
Zbuloni librat më të shitur gjatë vitit 2008 nga letërsia botërore...

Letërsia botërore Janë 4 produkte.

Jeni duke parë 1 - 4 nga 4 artikuj
 • $11.27 $14.09 -20% Ne gjendje

  Përpara se të shpërthente te "Kodi i Da Vinçit", simbologjisti me famë botërore i Harvardit, robert Langtoni, thirret nga një institut zviceran kërkimesh shkencore për të transkriptuar një simbol të lashtë, damkosur në gjoksin e një fizikani të vrarë.

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $7.89 $9.86 -20% Ne gjendje

  Shkrimtari i tregon mikeshës së tij të zemrës brengën e dashurisë, i rrëfen fshehtësitë dhe drithërimat e shpirtit që dashuron, vështirësitë që ai hasur gjatë shkrimit të "Zonjës Bovari", vuajtjet dhe nganjëherë edhe zhgënjimet nga miqësitë, fryma e kohës dhe jeta në tërësi.

  $7.89 $9.86 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Në gjendje

  Kryevepra epike e Tolstoit ndërthurr jetët private dhe publike të individëve gjatë kohës së luftërave Napoleonike dhe sulmit francez kundër Rusisë.

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $9.02 $11.27 -20% Në gjendje

  I shkëlqyer, fabula tronditëse e të cilit e bën këtë libër të paharrueshëm jo vetëm si një kronikë politike, por edhe si një rrëfenjë të thellë personale... Ndodh rrallë që një libër t'i përshtatet kaq shumë kohësh dhe njëkohësisht të ketë cilësi kaq të lartë letrare.

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
Jeni duke parë 1 - 4 nga 4 artikuj