Mësoni greqisht

Information

Mësoni greqisht
Libra dhe metoda për të mësuar greqisht.

Mësoni greqisht Janë 3 produkte.

Jeni duke parë 1 - 3 nga 3 artikuj
 • $7.32 $9.15 -20% Është shitur

  Nëse doni të filloni të mësoni gjuhën greke apo nëse doni të komunikoni me greqishtfolës, "Flas greqisht" është libri që ju nevojitet. Ky libër përmban njohuri fonetike dhe gramatikore, fjalë e shprehje të përdorimit të përditshëm në familje, në punë në udhëtim etj., folje të zgjedhuara në tri kohët kryesore dhe fjalor f

  $7.32 $9.15 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $5.63 $7.04 -20% Është shitur

  Fjalor praktik me rreth 3500 fjalë e shprehje me drejtshkrim dhe drejtshqiptim të gjuhës greke.

  $5.63 $7.04 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $20.28 $25.35 -20% In Stock

  • Rreth 40 mijë fjalë e shprehje më të përdorshme në gjuhën e folur dhe të shkruar greke• Mbi 60 mijë referenca• Specifikime të fjalëve në fushat ku ato përdoren• Një shtojcë e shkurtër gramatikore

  $20.28 $25.35 -20%
  Ulje çmimi!
  In Stock
Jeni duke parë 1 - 3 nga 3 artikuj