Kategoritë

Botuesit

Autorët

Flas greqisht (metode), Antela Vouli Shihe të plotë

Flas greqisht (metode), Antela Vouli

Nëse doni të filloni të mësoni gjuhën greke apo nëse doni të komunikoni me greqishtfolës, "Flas greqisht" është libri që ju nevojitet. Ky libër përmban njohuri fonetike dhe gramatikore, fjalë e shprehje të përdorimit të përditshëm në familje, në punë në udhëtim etj., folje të zgjedhuara në tri kohët kryesore dhe fjalor f

Info shtesë

SKU000897

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë libër në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$7.32

Me ulje çmimi!

-20%

$9.15

libërNga (sasia)Ulja
Flas greqisht (metode), Antela Vouli3 --$0.91

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Nëse doni të filloni të mësoni gjuhën greke apo nëse doni të komunikoni me greqishtfolës, "Flas greqisht" është libri që ju nevojitet. Ky libër përmban njohuri fonetike dhe gramatikore, fjalë e shprehje të përdorimit të përditshëm në familje, në punë në udhëtim etj., folje të zgjedhuara në tri kohët kryesore dhe fjalor foljor.
Titulli: Flas greqishtMetodë/libër udhëzues për mësimin e gjuhës grekeAutore: Antela VouliShtëpia botuese: MediaprintFaqe: 264Pesha: 0.32 kqISBN 978-99956-18-80-3Flas greqisht:me fjalë e shprehje të përdorimit të përditshëm me shënime fonetike e gramatikore me zgjedhime foljesh e fjalor foljor me drejtshkrim e drejtshqiptim të gjuhës greke  Mbi librin Nëse doni të filloni të mësoni gjuhën greke apo nëse doni të komunikoni me greqishtfolës, “Flas greqisht” është libri që ju nevojitet.Ky libër përmban njohuri fonetike dhe gramatikore, fjalë e shprehje të përdorimit të përditshëm në familje, në punë në udhëtim etj., folje të zgjedhuara në tri kohët kryesore dhe fjalor foljor. Për të lehtësuar vështirësitë që hasen në leximin dhe shqiptimin e gjuhës greke, për shkak të ndryshimeve fonetike me gjuhën shqipe, të gjitha fjalët në këtë libër janë shkruar saktë me alfabetin grek dhe gjithashtu janë shkruar të drejtshqiptuara në shqip.  Mbi autoren Antela Vouli (Spaho) ka kryer studimet e larta per gjuhë shqipe dhe letërsi në universitetin "Aleksandër Xhuvani" në Elbasan, dhe studimet pasuniversitare, Master në letërsi, në Universitetin e Tiranës. Ka punuar mësuese, gazetare dhe redaktore në botimet artistike. është autore e disa librave poetikë.