Letërsia italiane

Information

Letërsia italiane Janë 6 produkte.

Jeni duke parë 1 - 6 nga 6 artikuj
 • $10.14 $12.68 -20% Ne gjendje

  Është një roman mbi kënaqësinë e leximit të romaneve; protagonist është vetë lexuesi, i cili për dhjetë herë rresht fillon të lexojë një libër që për disa arsye që janë jashtë vullnetit të tij, nuk arrin ta mbarojë.

  $10.14 $12.68 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $7.89 $9.86 -20% Në gjendje

  "A është, vallë, njeri...?" është libri i parë i Primo Levi-t, shkruar e botuar më 1947-ën menjëherë pas daljes nga kampi i përqendrimit në Aushvic. Një rrëfim rrëqethës dhe një analizë e thellë mbi historinë e kampeve të përqendrimit, mbi fyerjen, poshtërimin dhe degradimin e njeriut, para se të mbërrihet në shfarosjen e plotë të tij.

  $7.89 $9.86 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $14.08 $17.60 -20% Në gjendje

  ...Titulli do të mbetet "Çoçarja", megjithëse titulli më i saktë do të ishte "Përdhunimi." Madje edhe më tej, në mënyrë klasike, "Përdhunimi i Italisë", si për të nënvijëzuar jo vetëm përdhunimin e një vajze, por përdhunimin e një vendi të tërë të shkaktuar nga lufta. Më duket se është një roman i mirë dhe do të ketë sukses...

  $14.08 $17.60 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $6.76 $8.45 -20% Në gjendje

  Një roman i shkëlqyer psikologjik... Vetëm Moravia m und të shkruante një vepër kaq të përsosur dhe që të bën të mendosh..."

  $6.76 $8.45 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Në gjendje

  Ai rrëfen një pelegrinazh në kufijtë e marrëzisë, por të mbushur me energji, përmes jetës që rifillon: një rrëfim i thukët, ku gëlon njëkohësisht ankthi dhe hareja. Udhëtimi i kthimit të Levit dhe shumë italianëve si ai, nga kampi i përqendrimit drejt atdheut zgjati për muaj me radhë duke i rënë kryq e tërthor Europës së shkatërruar nga lufta.

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $11.27 $14.09 -20% Në gjendje

  Rreth njëqind poezi të tre poetëve të mëdhenj italianë të shekullit XX, Eugenio Montale, Salvatore Quasimodo dhe Giuseppe Ungaretti vijnë në shqip të përzgjedhura dhe shqipëruara nga poeti i njohurshkodran Zef Zorba, njohës e admiruesi të treve.

  $11.27 $14.09 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
Jeni duke parë 1 - 6 nga 6 artikuj