Studime Ligjore

Information

Studime Ligjore Janë 58 produkte.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 58 artikuj
 • $11.27 $14.09 -20% Është shitur

  Qëllimi kryesor i këtij fjalori termash juridikë evropianë është që t'i japë lexuesit të kuptojë lehtësisht konceptet dhe shprehjet e përdorura gjerësisht nga juristët, specialistët dhe mediat lidhur me atë që është rënë dakord të quhet Evropa.

  $11.27 $14.09 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $6.76 $8.45 -20% Është shitur

  Titulli: Kodi i PunësOrigjinali: Kodi i PunësGjinia: DrejtësiShtëpia botuese: Alb JurisViti: 2011Fq. 336Pesha: 0.251 kgISBN: 978-99956-856-6-9

  $6.76 $8.45 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $42.82 $53.52 -20% Është shitur

  $42.82 $53.52 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $7.32 $9.15 -20% Është shitur

  Titulli: E drejta private, pjesa e parë, PronësiaOrigjinali: Diritto PrivatoGjinia: DrejtësiAutori: Francesco GalganoShqipëroi: Alban BratiShtëpia botuese: LuarasiViti: 2003Fq. 200Pesha: 0.211 kgISBN: N/A

  $7.32 $9.15 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $20.28 $25.35 -20% Është shitur

  Kodit Civil i Mbretërisë Shqiptare, miratuar më 1 prill të vitit 1929, hartuar nën ndikimin e modelit francez, u quajt jo rastësisht Kodi Civil i Zogut. Ai do të përfaqësonte një risi në realitetin që prezantonte shteti dhe shoqëria shqiptare e asaj kohe.

  $20.28 $25.35 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $16.90 $21.13 -20% Është shitur

  Dr. Shefqet Muçi është diplomuar jurist në Fakultetin e Shkencave Politike – Juridike, Universiteti i Tiranës në vitin 1968 dhe ka punuar gjyqtar në Kukës, kryetar gjykate në rrethet Tropojë, Shkodër e Tiranë, rreth 12 vjet anëtar i Gjykatës së Lartë dhe ministër i Drejtësisë në Qeverinë e Stabilitetit (1991).

  $16.90 $21.13 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $11.27 $14.09 -20% Është shitur

  Titulli: Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë, me interpretime të Gjykatës Kushtetuese, përditësuar edhe me ndryshimet 2012 (koperinë e trashë)Origjinali: Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë, me interpretime të Gjykatës Kushtetuese, përditësuar edhe me ndryshimet 2012Gjinia: DrejtësiShtëpia botuese: Alb JurisViti: 2012Fq. 296Pesha: 0.331 kgISBN:...

  $11.27 $14.09 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $6.49 $8.11 -20% Është shitur

  Arben Puto është një prej historianëve më të njohur shqiptarë. Në vitet e punës së vet në fushën e studimeve, ai ka shkruar disa libra, ndër të cilët përmendim "Çështja Shqiptare në aktet ndërkombëtare pas Luftës së I Botërore", "E Drejta Ndërkombëtare Publike Libër Universitar", "Historia diplomatike e çështjes shqiptare 1878-1926" etj.

  $6.49 $8.11 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $5.41 $6.76 -20% Është shitur

  Arben Puto është një prej historianëve më të njohur shqiptarë. Në vitet e punës së vet në fushën e studimeve, ai ka shkruar disa libra, ndër të cilët përmendim "Çështja Shqiptare në aktet ndërkombëtare pas Luftës së I Botërore", "E Drejta Ndërkombëtare Publike Libër Universitar" etj.

  $5.41 $6.76 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $45.07 $56.34 -20% Është shitur

  Titulli: Kanuni i Lekë Dukagjinit, The Code of Lekë DukagjiniOrigjinali: Kanuni i Lekë Dukagjinit, The Code of Lekë DukagjiniGjinia: TrashëgimiGjuha: AnglishtMblodhi: Shtjefën GjeçoviPërkthyer në anglisht nga: Leonard FoxShtëpia botuese: Gjonlekaj Publishing CompanyNew YorkPesha: 0.971 kgISBN: 0-9622141-0-8

  $45.07 $56.34 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $6.76 $8.45 -20% Ne gjendje

  Titulli: E drejta agrare e ShqipërisëOrigjinali: E drejta agrare e ShqipërisëGjinia: DrejtësiAutor: Paskal Haxhi, Evin HaxhiShtëpia botuese: AlbinViti: 2008Fq. 200Pesha: 0.252 kgISBN: 978-99927-51-82-7

  $6.76 $8.45 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $6.76 $8.45 -20% Ne gjendje

  Fillimisht, në këtë cikël leksionesh do të gjeni një tablo të përkufizimit të pasurisë së paluajtshme në rende kohore, historike, politike, ekonomike, juridike të ndryshme: pra, këndvështrimin e secilit prej këtyre formacioneve për pasurinë e paluajtshme, rëndësinë që ato i jepnin, mbrojtjen që i ofronin.

  $6.76 $8.45 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
Jeni duke parë 1 - 12 nga 58 artikuj