Kategoritë

Information

Botuesit

Speciale

Autorët

Lista e produkteve sipas prodhuesit Alb Juris

Permbledhje e botimeve juridike dhe zytare nga shtepia botuese Alb Juris
për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 13 artikuj
 • $11.27 $14.09 -20% Është shitur

  Titulli: Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë, me interpretime të Gjykatës Kushtetuese, përditësuar edhe me ndryshimet 2012 (koperinë e trashë)Origjinali: Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë, me interpretime të Gjykatës Kushtetuese, përditësuar edhe me ndryshimet 2012Gjinia: DrejtësiShtëpia botuese: Alb JurisViti: 2012Fq. 296Pesha: 0.331 kgISBN:...

  $11.27 $14.09 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $6.76 $8.45 -20% Është shitur

  Titulli: Kodi i PunësOrigjinali: Kodi i PunësGjinia: DrejtësiShtëpia botuese: Alb JurisViti: 2011Fq. 336Pesha: 0.251 kgISBN: 978-99956-856-6-9

  $6.76 $8.45 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $16.90 $21.13 -20% Ne gjendje

  Titulli: Kodi Penal dhe Kodi i Procedurës Penale (kopertinë e trashë)Origjinali: Kodi Penal dhe Kodi i Procedurës PenaleGjinia: DrejtësiShtëpia botuese: Alb JurisViti: 2012Fq. 818Pesha: 1.01 kgISBN: 978-99956-854-5-0

  $16.90 $21.13 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $9.02 $11.27 -20% Ne gjendje

  Titulli: Kodi i Procedurave AdministrativeOrigjinali: Kodi i Procedurave AdministrativeGjinia: DrejtësiShtëpia botuese: Alb JurisViti: 2012Fq. 224Pesha: 0.176 kgISBN: 978-99956-854-9-2

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $22.54 $28.17 -20% Ne gjendje

  Titulli: Përmbledhje legjislacioni për pushtetin gjyqësor dhe sistemin e drejtësisë (kopertinë e trashë)Origjinali: Përmbledhje legjislacioni për pushtetin gjyqësor dhe sistemin e drejtësisëGjinia: DrejtësiShtëpia botuese: Alb JurisViti: 2010Fq. 556Pesha: 0.591 kgISBN: 978-99956-753-4-X

  $22.54 $28.17 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $22.54 $28.17 -20% Ne gjendje

  Titulli: Kodi Civil i vitit 1929 (kopertinë e trashë)Origjinali: Kodi Civil i vitit 1929Gjinia: DrejtësiShtëpia botuese: Alb JurisViti: 2010Fq. 512Pesha: 0.641 kgISBN: 978-99956-854-1-8

  $22.54 $28.17 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $18.03 $22.54 -20% Ne gjendje

  Titulli: Përmbledhje vendimesh të Gjykatës së Strasburgut kundër Shqipërisë (kopertinë e trashë)Origjinali: Përmbledhje vendimesh të Gjykatës së Strasburgut kundër ShqipërisëGjinia: DrejtësiShtëpia botuese: Alb JurisViti: 2010Fq. 412Pesha: 0.541 kgISBN: 978-99956-854-0-9

  $18.03 $22.54 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $16.90 $21.13 -20% Ne gjendje

  Titulli: Përmbledhje e akteve për kthimin dhe kompensimin e pronave (kopertinë e trashë)Origjinali: Përmbledhje e akteve për kthimin dhe kompensimin e pronaveGjinia: DrejtësiShtëpia botuese: Alb JurisViti: 2011Fq. 432Pesha: 0.502 kgISBN: 978-99956-753-9-4

  $16.90 $21.13 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $9.02 $11.27 -20% Ne gjendje

  Titulli: Kodi i familjes (kopertinë e trashë)Origjinali: Kodi i familjesGjinia: DrejtësiShtëpia botuese: Alb JurisViti: 2012Fq. 224Pesha: 0.248 kgISBN: 978-99956-856-8-X

  $9.02 $11.27 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $22.54 $28.17 -20% Ne gjendje

  Titulli: Përmbledhëse legjislacioni për urbanistikën dhe ndërtimet (kopertinë e trashë)Origjinali: Përmbledhëse legjislacioni për urbanistikën dhe ndërtimetGjinia: DrejtësiShtëpia botuese: Alb JurisViti: 2010Fq. 586Pesha: 0.723 kgISBN: 978-99956-804-5-9

  $22.54 $28.17 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $28.17 $35.21 -20% Ne gjendje

  Titulli: Për tregtarët dhe shoqëritë tregtare (koperinë e trashë)Origjinali: Për tregtarët dhe shoqëritë tregtareGjinia: DrejtësiShtëpia botuese: Alb JurisViti: 2010Fq. 1108Pesha: 1.117 kgISBN: 978-99956-804-4-0

  $28.17 $35.21 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $16.90 $21.13 -20% Ne gjendje

  Titulli: Kodi Civil dhe i Procedurës Civile (kopertinë e trashë)Origjinali: Kodi Civil dhe i Procedurës CivileGjinia: DrejtësiShtëpia botuese: Alb JurisViti: 2012Fq. 764Pesha: 0.911 kgISBN: 978-99956-753-2-5

  $16.90 $21.13 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
Jeni duke parë 1 - 12 nga 13 artikuj