Categories

Information

Publishers

Authors

List of books by publisher Alb Juris

Alb Juris Publishing House
per page
Showing 1 - 12 of 13 items
 • $11.27 $14.09 -20% Out of stock

  Title: Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë, me interpretime të Gjykatës Kushtetuese, përditësuar edhe me ndryshimet 2012 (hard cover)Original: Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë, me interpretime të Gjykatës Kushtetuese, përditësuar edhe me ndryshimet 2012Category: LawPublisher: Alb JurisYear: 2012Pgs. 296Weight: 0.331 kgISBN: 978-99956-804-7-5

  $11.27 $14.09 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $6.76 $8.45 -20% Out of stock

  Title: Kodi i PunësOriginal: Kodi i PunësCategory: LawPublisher: Alb JurisYear: 2011Pgs. 336Weight: 0.251 kgISBN: 978-99956-856-6-9

  $6.76 $8.45 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $16.90 $21.13 -20% In Stock

  Title: Kodi Penal dhe Kodi i Procedurës Penale (hard cover)Original: Kodi Penal dhe Kodi i Procedurës PenaleCategory: LawPublisher: Alb JurisYear: 2012Pgs. 818Weight: 1.01 kgISBN: 978-99956-854-5-0

  $16.90 $21.13 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $9.02 $11.27 -20% In Stock

  Title: Kodi i Procedurave AdministrativeOriginal: Kodi i Procedurave AdministrativeCategory: LawPublisher: Alb JurisYear: 2012Pgs. 224Weight: 0.176 kgISBN: 978-99956-854-9-2

  $9.02 $11.27 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $22.54 $28.17 -20% In Stock

  Title: Përmbledhje legjislacioni për pushtetin gjyqësor dhe sistemin e drejtësisë (hard cover)Original: Përmbledhje legjislacioni për pushtetin gjyqësor dhe sistemin e drejtësisëCategory: LawPublisher: Alb JurisYear: 2010Pgs. 556Weight: 0.591 kgISBN: 978-99956-753-4-X

  $22.54 $28.17 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $22.54 $28.17 -20% In Stock

  Title: Kodi Civil i vitit 1929 (hard cover)Original: Kodi Civil i vitit 1929Category: LawPublisher: Alb JurisYear: 2010Pgs. 512Weight: 0.641 kgISBN: 978-99956-854-1-8

  $22.54 $28.17 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $18.03 $22.54 -20% In Stock

  Title: Përmbledhje vendimesh të Gjykatës së Strasburgut kundër Shqipërisë (hard cover)Original: Përmbledhje vendimesh të Gjykatës së Strasburgut kundër ShqipërisëCategory: LawPublisher: Alb JurisYear: 2010Pgs. 412Weight: 0.541 kgISBN: 978-99956-854-0-9

  $18.03 $22.54 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $16.90 $21.13 -20% In Stock

  Title: Përmbledhje e akteve për kthimin dhe kompensimin e pronave (hard cover)Original: Përmbledhje e akteve për kthimin dhe kompensimin e pronaveCategory: LawPublisher: Alb JurisYear: 2011Pgs. 432Weight: 0.502 kgISBN: 978-99956-753-9-4

  $16.90 $21.13 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $9.02 $11.27 -20% In Stock

  Title: Kodi i familjes (hard cover)Original: Kodi i familjesCategory: LawPublisher: Alb JurisYear: 2012Pgs. 224Weight: 0.248 kgISBN: 978-99956-856-8-X

  $9.02 $11.27 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $22.54 $28.17 -20% In Stock

  Title: Përmbledhëse legjislacioni për urbanistikën dhe ndërtimet (hard cover)Original: Përmbledhëse legjislacioni për urbanistikën dhe ndërtimetCategory: LawPublisher: Alb JurisYear: 2010Pgs. 586Weight: 0.723 kgISBN: 978-99956-804-5-9

  $22.54 $28.17 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $28.17 $35.21 -20% In Stock

  Title: Për tregtarët dhe shoqëritë tregtare (hard cover)Original: Për tregtarët dhe shoqëritë tregtareCategory: LawPublisher: Alb JurisYear: 2012Pgs. 1108Weight: 1.117 kgISBN: 978-99956-804-4-0

  $28.17 $35.21 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $16.90 $21.13 -20% In Stock

  Title: Kodi Civil dhe i Procedurës Civile (hard cover)Original: Kodi Civil dhe i Procedurës CivileCategory: LawPublisher: Alb JurisYear: 2012Pgs. 764Weight: 0.911 kgISBN: 978-99956-753-2-5

  $16.90 $21.13 -20%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 12 of 13 items