• Banner

100 Years of Independence
books for 100 years of independence

100 Years of Independence

We invite you to consult our selection of Albanian books on the 100th Year Anniversary of Albania's Independence, which presents the values and history of the whole nation and that of Albanians everywhere they are.
Active filters

Publisher: Berk

Nepotik

Në këtë edicion janë përshirë mbi 20 krijues, të cilët, me anë të mediumit të përcaktuar (Instax mini format / Fuji Film), janë propozuar të bardhë; në tematikë të hapur në rrafshin hapësinor apo idiokratik, për të qënë pjesë e sintaksës së Nepotik 2. Kështu, parimi fillestar mbi krijimin e një ekspozite pluraliste xhepi, tenton të ruhet dhe në një trajtë...

Price ALL1,000
More
In stock