Revistat letrare

Information

Specials

Revistat letrare
Përzgjedhje me revista letrare shqip.

Revistat letrare There are 43 books.

per page
Showing 1 - 12 of 43 items
 • $3.38 $4.23 -20% Out of stock

  “Poeteka” botohet 4 herë në vit. Ajo bën gjithashtu edhe paraqitjen e poetëve pjesëmarrës në Festivalin Ndërkombëtar “Poeteka”, që zhvillohet çdo pranverë në qytetin e Durrësit.

  $3.38 $4.23 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $3.38 $4.23 -20% Out of stock

  Titulli: Poeteka 4revistë e poezisë dhe e kulturës poetike - viti i parë i botimit - numri 4 - janar, 2006Kryeredaktor: Arian Lekaf. 80Pesha: 0.25 Revista POETEKA Revista botohet në version shumëgjuhësh: shqip për au

  $3.38 $4.23 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $5.63 $7.04 -20% Out of stock

  Titulli: Poeteka 5revistë e poezisë dhe e kulturës poetike - viti i dytë i botimit - numri 5 - pranverë, 2006Kryeredaktor: Arian Lekaf. 80Pesha: 0.35 Kg. Revista POETEKA Revista botohet në version shumëgjuhësh: shqip

  $5.63 $7.04 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $5.63 $7.04 -20% Out of stock

  Title: Poeteka 16 Poetry and poetic culture magazineSixth year of publicationWinter 2009 - 2010 Pgs. 136 Weight: 0.29 Kg.

  $5.63 $7.04 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $3.38 $4.23 -20% Out of stock

  Titulli: Poeteka 6revistë e poezisë dhe e kulturës poetike - viti i dytë i borimit - numri 6 - vjeshtë, 2006Kryeredaktor: Arian Lekaf. 80Pesha: 0.3 Kg. Revista POETEKA Revista botohet në version shumëgjuhësh: shqip p

  $3.38 $4.23 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $3.38 $4.23 -20% Out of stock

  Titulli: Poeteka 7Revistë e poezisë dhe e kulturës poetike - viti i tretë i botimit - numri 7 - dimër 2006-2007Kryeredaktor: Arian Lekaf. 80Pesha: 0.32 Kg. Revista POETEKA Revista botohet në version shumëgjuhësh: shq

  $3.38 $4.23 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $3.38 $4.23 -20% Out of stock

  Titulli: Poeteka 8Revistë e poezisë dhe e kulturës poetike - viti i katërt i botimit - numri 8 - pranverë 2007Kryeredaktor: Arian Lekaf. 96Pesha: 0.27 Kg. Revista POETEKA Revista botohet në version shumëgjuhësh: shqi

  $3.38 $4.23 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $5.52 $6.90 -20% Out of stock

  Title: Hylli i Dritës, nr. 2Original: Hylli i Dritës, nr. 2Category: Cultural paperPublisher: Botime FrançeskaneYear: 2009Pgs. 234Weight: 0.321 kg

  $5.52 $6.90 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $4.50 $5.63 -20% Out of stock

  Titulli: Poeteka 8Revistë e poezisë dhe e kulturës poetike - viti i katërt i botimit - numri 9 - verë, 2007Kryeredaktor: Arian Lekaf. 136Pesha: 0.27 Kg. Revista POETEKA Revista botohet në version shumëgjuhësh: shqip

  $4.50 $5.63 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $3.96 $4.95 -20% Out of stock

  Title: Hylli i dritës,Votër kulture shqiptareNo. 4Place and Year: Shkodër, 20062 korint, 3, 17Ubi Spiritus Domini, ibi libertasKu asht Shpirti i Zotit, aty asht liriaPgs. 166Weight: 0.28 Kg.

  $3.96 $4.95 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $4.50 $5.63 -20% Out of stock

  TitulliPoeteka 11Revistë e poezisë dhe e kulturës poetikeViti i pestë i botimitPranverë 2008f. 136Pesha: 0.29 Kg. TitulliPoeteka 11Revistë e poezisë dhe e kulturës poetikeViti i pestë i botimitPranverë 2008f. 136Pesha:

  $4.50 $5.63 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $34.59 $43.24 -20% Out of stock

  POETEKA është titulli i një reviste letrare të specializuar për poezinë dhe kulturën poetike e cila - 4 herë në vit - përmes botimit të përtremuajshëm, përcjell krijimtarinë poetike shqiptare dhe atë botërore - traditën - të pranishmen dhe poezinë q&

  $34.59 $43.24 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
Showing 1 - 12 of 43 items