• Banner

Prices drop

There are 16 products.

Showing 1-12 of 16 item(s)

Reference: 2649

Publisher: Vellezerit Tafa

101 fabula dhe përralla

Review(s): 2

Një pëllumb, çdo mëngjes, linte zogjtë në çerdhe dhe fluturonte për të kërkuar ushqimin. Një ditë, ca gjahtarë e diktuan pëllumbin në arën me grurë dhe e qëlluan. Pëllumbi i plagosur u fut në një shpellë. Befas dëgjoi një hungërimë drithëruese. Një luan qëndrontë mbi kokën e tij.

Price ALL840 Regular price ALL1,000
More
In stock

Dy Libra, me 20% ulje

Review(s): 0

Në këtë paketë ofrojmë dy libra, Ferma e Kafshëve dhe Lavdi Katalonisë nga George Orwell. Cmimi i kopertinës për të dy librat është 1700 lekë. Ofrohen me 20% ulje.

Price ALL1,360 Regular price ALL1,700
More
In stock

Dy Libra, me 20% ulje

Review(s): 0

Në këtë paketë ofrojmë dy libra, Lavdi Katalonisë nga George Orwell dhe Asgjë s’është e vërtetë dhe çdo gjë është e mundur nga Peter Pomerantsev . Cmimi i kopertinës për të dy librat është 1700 lekë. Ofrohen me 20% ulje.

Price ALL1,520 Regular price ALL1,900
More
In stock

DY LIBRA, ME ULJE 20%

Review(s): 0

Në këtë paketë ofrojmë dy libra, Flush një biografi nga Virginia Woolf dhe Zhurma e kohës nga Julian Barnes . Cmimi i kopertinës për të dy librat është 1400 lekë. Ofrohen me 20% ulje.

Price ALL1,120 Regular price ALL1,400
More
In stock