• Banner

There are 7867 products.

Showing 1-12 of 7867 item(s)
Active filters

Publisher: Penguin Books

A Clockwork Orange, Anthony Burgess

(0)

In this nightmare vision of youth in revolt, fifteen-year-old Alex and his friends set out on a diabolical orgy of robbery, rape, torture and murder. Alex is jailed for his teenage delinquency and the State tries to reform him - but at what cost?

Price ALL1,300
More
In stock

Publisher: Vintage

The Adventures of Huckleberry Finn, Mark Twain

(0)

Their journey, at times rollickingly funny but always deadly serious in its potential consequences, takes them ever deeper into the slave-holding South, and our appreciation of their shared humanity grows as we watch them travel physically farther from yet morally closer to the freedom they both passionately seek.

Price ALL500
More
In stock

Qemal Stafa, Jeta dhe Vrasja, Ylli Polovina

(0)

Ai ndodhet në një pozicion “strategjik” midis zyrave të Parlamentit dhe godinës së Presidencës, në një vijë të drejtë më pak se njëqind metra nga Kryeministria. Kjo do të thotë se mbeti atje ku jo pa qëllim për t’u spikatur ia kishe caktuar vendin regjimi i mëparshëm.

Price ALL1,000
More
In stock

Skanderbeg, Princi i Epirit, Bernardino De Bindoni

(0)

Për heroin tone kombëtar, Gjergj' Kastn'oti' Skënderbeun, kanë shkruar shkrimtarë dhe historianë në të gjitha kohët dhe gjuhët e botes. Dhe ky libër ndoshta nuk do të shtonte asgjë më tepër nga çfarë kanë përshkruar të tjerët si për figurën e tij, ashtu edhe për betejat e zhvilluara. Por përkthimi i këtij libri kishte për qëllim të sillte dokumente të...

Price ALL1,000
More
In stock