Fables

Information

Specials

Fables
Përmbledhje librash me fabula për fëmijë.

Fables There are 24 books.

per page
Showing 1 - 12 of 24 items
 • $4.50 $5.63 -20% Out of stock

  Title: Gërvisht e gërvishtOriginal: Gërvisht e gërvishtCategory: FablesAuthor: Ferit LamajPublisher: OMSCA-1Year: 2002Pgs. 208Weight: 0.211 kg

  $4.50 $5.63 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $3.38 $4.23 -20% Out of stock

  Title: Dhelpra dhe fiqtëOriginal: Dhelpra dhe fiqtëCategory: FablesAuthor: Ferit LamajPublisher: EmalYear: 2008Pgs. 144Weight: 0.176 kgISBN: 978-99956-05-66-7

  $3.38 $4.23 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $3.94 $4.93 -20% Out of stock

  Title: Dhelpra e TrojësOriginal: Dhelpra e TrojësCategory: FablesAuthor: Ferit LamajPublisher: IlarYear: 2008Pgs. 176Weight: 0.181 kgISBN: 978-99956-07-12-8

  $3.94 $4.93 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $3.38 $4.23 -20% Out of stock

  Title: Fabula në telefonOriginal: Favole al telefonoCategory: FablesAuthor: Gianni RodariAlbanian translator: Kastriot MahilajPublisher: CinxuriYear: 2001Pgs. 178Weight: 0.149 kg

  $3.38 $4.23 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $6.20 $7.75 -20% Out of stock

  $6.20 $7.75 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $1.69 $2.11 -20% Out of stock

  Title: Maçoku, balena, gjinkallaOriginal: Il gatto, la balena, la cicalaCategory: FablesAuthor: Gianni RodariAlbanian translator: Kastriot MahilajPublisher: CinxuriYear: 2002Pgs. 98Weight: 0.096 kg

  $1.69 $2.11 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $0.57 $0.71 -20% Out of stock

  Title: Gëzuar Ditëlindjen, fabula në 6 gjuhëOriginal: Gëzuar Ditëlindjen, fabula në 6 gjuhëCategory: FablesAuthor: Ferit LamajPublisher: KleanYear: 2013Pgs. 12ISBN: 978-9928-04-009-57-81

  $0.57 $0.71 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $5.63 $7.04 -20% In Stock

  Title: Dhelpra, rrushtë dhe EzopiOriginal: Dhelpra, rrushtë dhe EzopiCategory: FablesAuthor: Ferit LamajPublisher: EmalYear: 2010Pgs. 176Weight: 0.193 kgISBN: 978-99956-47-47-8

  $5.63 $7.04 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $2.26 $2.82 -20% In Stock

  Title: Fabula xhepi 2Original: Fabula xhepi 2Category: FablesAuthor: Ferit LamajPublisher: EmalYear: 2012Pgs. 192Weight: 0.055 kgISBN: 978-9928-04-009-5

  $2.26 $2.82 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $5.63 $7.04 -20% In Stock

  Title: Fshat e zanatOriginal: Fshat e zanatCategory: FablesAuthor: Ferit LamajPublisher: IlarYear: 2012Pgs. 176Weight: 0.171 kgISBN: 978-9928-107-28-2

  $5.63 $7.04 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $2.26 $2.82 -20% In Stock

  Title: Fabula xhepiOriginal: Fabula xhepiCategory: FablesAuthor: Ferit LamajPublisher: EmalYear: 2011Pgs. 192Weight: 0.057 kgISBN: 978-9928-04-009-5

  $2.26 $2.82 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $3.38 $4.23 -20% In Stock

  Title: Fabulat e Ezopit (në shqip dhe anglisht)Original: Aesop's FablesCategory: FablesAuthor: EzopiAlbanian translator: Jonida GjokaPublisher: JolandaYear: 2012Pgs. 90Weight: 0.131 kgISBN: 978-99943-750-0-4

  $3.38 $4.23 -20%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 12 of 24 items