Albanological studies

Information

Albanological studies
Studime albanologjike

Albanological studies There are 154 books.

per page
Showing 1 - 12 of 154 items
 • $13.52 $16.90 -20% Out of stock

  $13.52 $16.90 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $9.02 $11.27 -20% Out of stock

  Title: Gjurmime filologjike për letërsinë e vjetër arbëresheOriginal: Gjurmime filologjike për letërsinë e vjetër arbëresheCategory: LinguisticsAuthor: Matteo MandaláPublisher: ÇabejYear: 2006Pgs. 386Weight: 0.464 kgISBN: 978-99927-33-74-8

  $9.02 $11.27 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $11.26 $14.08 -20% Out of stock

  Title: Arvanitët dhe prejardhja e grekëve, vështrim historik - folklorik - politik – gjuhësorCategory: HistoryAuthor: Aristidh P. KolaAlbanian translator: Aldior Agora, Leonard AgoraPublisher: ToenaYear: 2008Pgs. 512Weight: 0.801 kgISBN: 978-99943-1-434-8

  $11.26 $14.08 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $16.90 $21.13 -20% Out of stock

  $16.90 $21.13 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $10.14 $12.68 -20% Out of stock

  Title: Eqrem ÇabejOriginal: Eqrem ÇabejCategory: BiographyAuthor: Shaban DemirajPublisher: Akademia e ShkencaveYear: 2008Pgs. 324Weight: 0.431 kg

  $10.14 $12.68 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $21.41 $26.76 -20% Out of stock

  Title: Populli, gjuha dhe letërsia shqiptareCategory: Literature Critics, linguisticsAuthor: Gaetano PetrotaAlbanian translator: Qemal VelijaPublisher: AlmeiraYear: 2008Pgs. 624Weight: 1.01 kg.

  $21.41 $26.76 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $28.17 $35.21 -20% Out of stock

  $28.17 $35.21 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $5.63 $7.04 -20% Out of stock

  $5.63 $7.04 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $720.00 $900.00 -20% Out of stock

  $720.00 $900.00 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $22.54 $28.17 -20% Out of stock

  Title: Studime etimologjike në fushë të shqipes, vëllimi i dytëOriginal: Studime etimologjike në fushë të shqipes, vëllimi i dytëCategory: LinguisticsAuthor: Eqrem ÇabejPublisher: Akademia e ShkencaveYear: 1976Pgs. 617Weight: 0.951 kgISBN: NA

  $22.54 $28.17 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $6.76 $8.45 -20% Out of stock

  $6.76 $8.45 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $13.52 $16.90 -20% Out of stock

  $13.52 $16.90 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
Showing 1 - 12 of 154 items