Learn Albanian

Information

Specials

Learn Albanian
Books and Methods to Learn Albanian.

Learn Albanian There are 13 books.

per page
Showing 1 - 12 of 13 items
 • $16.90 $21.13 -20% Out of stock

  The Albanian verb is arguably the most difficult part of the language to master for foreign students. Until now, a practical, clear, and succinct explanation of verbs in Albanian hasn't existed. Books already in existence were far too complicated for the average language learner, or had no practical features, such as tables and especially exercises.

  $16.90 $21.13 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $13.52 $16.90 -20% Out of stock

  $13.52 $16.90 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $10.80 $13.50 -20% Out of stock

  Title: Albanian for English-speakers (pocket dictionary) / Shqipja për Anglisht-folësit (fjalor xhepi)Communication practicing in all fields, grammar, dictionary English-Albanian. More than 8,000 expressions with pronunciation.Author: Luan KaceliPublisher: GrevisPgs. 488Weight: 0.26 kgISBN: 978-9956-94-

  $10.80 $13.50 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $1.69 $2.11 -20% Out of stock

  Abraham Linkolni kishte një besim po aq të madh sa edhe shtati i tij. Që nga fëmijëria e tij në Kentaki dhe Indiana e deri tek puna e tij ligjore si avokat në Ilinois, dhe në fund në Uashington si President i Shteteve të Bashkuara, Abi e dinte që ai kurrë nuk ishte vetëm.

  $1.69 $2.11 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $12.39 $15.49 -20% Out of stock

  $12.39 $15.49 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $4.50 $5.63 -20% In Stock

  Title: 36 shkronjatOriginal: 36 shkronjatCategory: Didactic method for children of 5 - 6 years oldAuthor: Tatjana SiniPublisher: ElveYear: 2010Pgs. 88Weight: 0.251 kgISBN: 978-99956-12-39-9

  $4.50 $5.63 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $18.03 $22.54 -20% In stock

  Title: Fjalor themelor i gjuhës shqipeOriginal: Fjalor themelor i gjuhës shqipeCategory: DictionaryAuthor: Pavli QeskuPublisher: EDFAYear: 2008Pgs. 804Weight: 1.231 kgISBN: 978-99943-920-8-7

  $18.03 $22.54 -20%
  Reduced price!
  In stock
 • $16.90 $21.13 -20% In Stock
  New

  Gjithçka që duhet të dini për gjuhën shqipe dhe përdorimin e saj. Libër i rekomanduar për mësues, studentë, gazetarë dhe për shkollat shqipe jashtë atdheut.

  $16.90 $21.13 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $16.90 $21.13 -20% In Stock
  New

  Title: Albanian Verbs the art of conjugation, Batjar Bega, Sokol BegaCategory: DictionaryAuthor: Batjar Bega dhe Sokol BegaPublisher: Bs-booksYear: 2017Pgs:274Weight: 0.472 kgISBN: 978-9928-4352-3-1

  $16.90 $21.13 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $45.07 $56.34 -20% In Stock

  "Let's Learn Albanian" is designed to give practical knowledge of both spoken and written standard Albanian. The course is ideal for beginners and for those who want to deepen and consolidate their language knowledge. This course can be used for self-study or by those learning with a class.

  $45.07 $56.34 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $20.28 $25.35 -20% In Stock

  Title: Fjalor i gjuhës shqipe 1954Original: Fjalor i gjuhës shqipe 1954Category: DictionaryAuthors: K. Cipo, E. Çabej, M. Domi, A. Krajni, O. MyderriziPublisher: ÇabejYear: 2005Pgs. 654Weight: 0.951 kgISBN: 978-99927-33-49-7

  $20.28 $25.35 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $10.14 $12.68 -20% In Stock

  Title: Gramatika e gjuhës shqipeOriginal: Gramatika e gjuhës shqipeCategory: LinguisticsAuthor: Bahri BeciPublisher: EDFAYear: 2010Pgs. 256Weight: 0.401 kgISBN: 978-99927-867-7-9

  $10.14 $12.68 -20%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 12 of 13 items