• Banner

Bilge Karasu
Ai konsiderohet si një nga shkrimtarët më të rëndësishëm modernë të Turqisë.

Bilge Karasu

Bilge Karasu (9 janar 1930 – 13 korrik 1995) ishte shkrimtar tregimesh dhe romanesh nga Turqia. Ai krijoi punë që shfaqin një stil tregimtar shumë të sofistikuar. Ai konsiderohet si një nga shkrimtarët më të rëndësishëm modernë të Turqisë.

Active filters

Publisher: Berk

Nata, Bilge Karasu

"Nata" e Bilge Karasusë është një alegori e tmerrshme e shtetit totalitar, e cila dhe njëherë na ilustron pjerrjen e veçantë të letërsisë turke për fabulën politike.

Price ALL500
More
In stock