• Banner

Viniculture
viniculture books in albanian

Viniculture

Here you will find a selection of Albanian books about viniculture and wine-making.

There are 8 products.

Showing 1-8 of 8 item(s)
Active filters

Reference: 2971

Publisher: Te tjere

Enciklopedi për vreshtarinë dhe verëtarinë, Andrea Shundi

Review(s): 0

Veprimtaria botuese e profesor Shundit përfaqësohet me 43 libra (nga të cilët dy në anglisht) dhe tekste, me vëllim 9200 faqe; krahas tyre janë 27 artikuj shkencorë dhe 128 artikuj teknikë, një pjesë të botuar në revista ndërkombëtare dhe në proceedings të kongreseve.

Price ALL2,500
More
In Stock

Reference: SKU001537

Publisher: Te tjere

Fjalor Enciklopedik për vreshtarinë dhe verëtarinë, Andrea Shundi

Review(s): 0

Fjalor mëse i përditësuar, me përcaktime dhe shtjellime për secilin term/zë. Paraqet mendësi dhe praktika të përparuara në teknologji, duke pasqyruar sa më thukët e qartë, visarin për vreshtarinë dhe verëtarinë. Përmban gjithë hapësirën që lidhet me: bio-morfologjinë e hardhisë, klimën dhe tokën, teknologjinë gjithëpërfshirëse të selitjes së hardhisë,...

Price ALL1,200
More
Out-of-Stock

Reference: SKU001536

Publisher: Onufri

Prodhimi shtëpiak i rrushit dhe i verës, Andrea Shundi

Review(s): 0

Libri përbëhet nga gjashtë pjesë, me zanafillë selitjen e hardhisë dhe prodhimin e rrushit, deri në përftimin e verës-ruajtjen-shijimin e saj, pjellë e mendjes dhe e duarve tuaja. Në "Veçanti të prodhimit shtëpiak të rrushit spikatin përshkrimi i 42 kultivarëve dhe kloneve më të përhapura të hardhive, përse dhe si krasiten hardhitë, si mbrohen nga...

Price ALL1,200
More
Out-of-Stock