Christian books

Information

Specials

Christian books
A selection of Christian literature in Albanian.

Christian books There are 64 books.

per page
Showing 1 - 12 of 64 items
 • $9.73 $12.16 -20% Out of stock

  Title: Orthodoksia dhe GlobalizimiAuthor: Anastasi, Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i gjithë ShqipërisëAlbanian translator: Kostandin N. XhubaBotim i Kishës Orthodokse Autoqefale të Shqipërisë, 2004Pgs: 304 Weight: 0.58 kg

  $9.73 $12.16 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $11.26 $14.08 -20% Out of stock

  Title: Ata që thanë jo dhe shkruajtën historinëCategory: Christian literature Author: S. I. Portinos Publisher: Fondacioni "Shpresë për ty"Year: 2010Pgs. 116 Weight: 0.24 Kg. Format: 205x120 ISBN: 978-9928-4010-0-7

  $11.26 $14.08 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $3.20 $4.00 -20% Out of stock

  Title: Manna e së Hënës, vëllimi lOriginal: Monday MannaEssayAuthor: Different authorsAlbanian translator: Virgjil Kule Publisher: Shalom MediaYear: 2009Pgs. 176Weight: 0.20 kg

  $3.20 $4.00 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $3.38 $4.23 -20% Out of stock

  Title: Atlas BiblikCategory: AtlasAuthor: Tim DowleyPublisher: Shoqëria Biblike Ndërkonfensionale e ShqipërisëYear: 2000Pgs. 32Weight: 0.14 kg

  $3.38 $4.23 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $2.26 $2.82 -20% Out of stock

  $2.26 $2.82 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $3.20 $4.00 -20% Out of stock

  Title: A je me te vertete ti,o Zot?Original: Is that really you, God?Religion /Christian book in AlbanianAuthor: Loren KeninghemAlbanian translator: Elvana KurtiPublisher: Vernon PublishingYear: 2010Pgs. 200Weight: 0.27 kg ISBN: 978-99943-55-94-5

  $3.20 $4.00 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $3.20 $4.00 -20% Out of stock

  Title: Neser do te vdeseshOriginal: Tomorrow you dieAutobiography, religionAuthor: Riona Piterson ZholiAlbanian translator: Leonard DokaPublisher: Vernon PublishingYear: 2009Pgs. 160Weight: 0.22 kg ISBN: 978-99943-55-60-0

  $3.20 $4.00 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $5.60 $7.00 -20% Out of stock

  Title: Shqiptaret ne qyteterimin perendimorHistoryAuthor: Bardhyl UkcamajPublisher: PrinciYear: 2009Pgs. 500Weight: 0.30 kg ISBN: 978-99956-73-21-5

  $5.60 $7.00 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $2.00 $2.50 -20% Out of stock

  Dhiata e Re, versioni audio - radio dramatizim, përgatitur në format Audio (MP3). Teksti është i Shoqërisë Biblike, versioni "Së bashku", përkthyer prej origjinalit.

  $2.00 $2.50 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $3.38 $4.23 -20% Out of stock

  Title: : A besoj Perëndia te Ateistët?Original: Does God believe in atheists?Christian literatureAuthor: : John BlanchardAlbanian translator: Florenc MenePublisher: AEM-Misioni UngjillorYear: 2009Pgs. 608Weight: 0.76 kgISBN: 978-99943-55-66-2

  $3.38 $4.23 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $2.26 $2.82 -20% Out of stock

  Title: Libri i PërgjigjeveCategory: Christian literatureAuthor: Ken Ham, Andrew Snelling, Karl WielandAlbanian translator: Renald GjoshePublisher: AEM – Misioni UngjillorYear: 1991Pgs. 192Weight: 0.25 kg

  $2.26 $2.82 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $2.24 $2.80 -20% Out of stock

  Title: Përvoja që vlenOriginal: The experience that countsCategory: Christian literatureAuthor: Jonathan EdwardsAlbanian translator: Migena RamajPublisher: AEM - Misioni UngjillorYear: 2010Pgs. 128Weight: 0.16 kgISBN: 978-99943-55-81-5

  $2.24 $2.80 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
Showing 1 - 12 of 64 items