Magazines

Information

Magazines
Magazines in Albanian on the arts and culture.

Magazines There are 16 books.

per page
Showing 1 - 12 of 16 items
 • $16.90 $21.13 -20% Out of stock

  $16.90 $21.13 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $16.90 $21.13 -20% Out of stock

  $16.90 $21.13 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $16.90 $21.13 -20% Out of stock

  Title: Art & Heritage, Special Edition, Albania the hidden jewel of the mediterraneanOriginal: Art & Heritage, Special Edition, Albania the hidden jewel of the mediterraneanCategory: Bilingual Albanian Cultural Heritage MagazinePublisher: ArgjiroYear: 2012Pgs.115Weight: 0.64ISBN: 978-9928-14-405-8

  $16.90 $21.13 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $16.90 $21.13 -20% Out of stock

  $16.90 $21.13 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $16.90 $21.13 -20% Out of stock

  $16.90 $21.13 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $16.90 $21.13 -20% Out of stock

  Doli në treg numri i tretë i periodikut "Art & Trashëgimi", kushtuar qytetit të Shkodrës. Në këtë numër do të gjeni pjesë të historisë mijëravjecare të këtij qyteti, konceptuar si një dossier, ku përfshihet arti, kultura, tradita tregtaro - ekonomike, monumentet historike dhe ato të kultit, si dhe personalitetet dhe figurat e

  $16.90 $21.13 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $33.81 $42.26 -20% Out of stock

  Magazine in PDF format On the cover: Saint Mary with Christ on her right. Iconography by Onufri. Picture by Jutta Benzenberg

  $33.81 $42.26 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $28.17 $35.21 -20% Out of stock

  $28.17 $35.21 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $39.44 $49.30 -20% Out of stock

  The beginning of the 20th century embraces years which hole within themselves events that encompassed epochs, shaped borders, established status and shaped the end of the Albanian National Renaissance.

  $39.44 $49.30 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $4.00 $5.00 -20% In Stock

  $4.00 $5.00 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $4.00 $5.00 -20% In Stock

  $4.00 $5.00 -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • $4.00 $5.00 -20% In Stock

  Title: Koleksionisti, nr. 19 (në shqip dhe anglisht)Original: Koleksionisti, nr. 19Category: Collection, cultural paperPublisher: Shoqata e Koleksionistëve ShqiptarëYear: 2012Pgs. 54

  $4.00 $5.00 -20%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 12 of 16 items