• Banner

Sylvain Tesson
Sylvain Tesson

Sylvain Tesson

Sylvain Tesson është një nga shkrimtarët më të rëndësishëm francezë të udhëtimeve dhe të natyrës, librat e të cilit kanë tërhequr qindra mijëra lexues, si dhe një numër çmimesh vlerësuese. Ai fitoi Prix Renaudot në vitin 2019 me librin Pantera e dëborës.

Active filters