Gegnisht

Information

Gegnisht

Here you will find a selection of Albanian language books in the Geg (gegnisht) dialect.

Gegnisht There are 44 books.

per page
Showing 1 - 12 of 44 items
 • $19.15 $23.94 -20% Out of stock

  Title: Histori kurrë e shkrueme (hard cover)Original: Histori kurrë e shkruemeCategory: MemoriesAuthor: At Zef PllumiPublisher: 55Year: 2006Pgs. 528Weight: 0.92 kgISBN: 978-99943-921-2-3

  $19.15 $23.94 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $3.96 $4.95 -20% Out of stock

  Title: Hylli i dritës,Votër kulture shqiptareNo. 4Place and Year: Shkodër, 20062 korint, 3, 17Ubi Spiritus Domini, ibi libertasKu asht Shpirti i Zotit, aty asht liriaPgs. 166Weight: 0.28 Kg.

  $3.96 $4.95 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $23.66 $29.58 -20% Out of stock

  Gjithë shoqëria shqiptare ka nevojë për këtë vepër. Kanë nevojë për të ata që e kanë jetuar atë kohë, e po aq, në mos për më tepër, ata që s'e kanë jetuar. Kanë nevojë të shtypurit e të nëpërkëmburit, e po aq, e mos më tepër, ata që shtypën të tjerët. Kanë nevojë antikomunistët, e po aq, ndoshta më tepër, komunistët. Ky libër është jashtë botimit, por...

  $23.66 $29.58 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $5.63 $7.04 -20% Out of stock

  E përkohshmja françeskane Hylli i Dritës asht themelue në Shkodër në vitin 1913 prej At Gjergj Fishtës. Numri i parë i revistës mban datën 1 tetor 1913 dhe asht shtypë në shtypshkronjën «Nikaj».

  $5.63 $7.04 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $6.76 $8.45 -20% Out of stock

  Title: OhRoman (Fiction)Author: Anton PashkuPublisher: RilindjaVendi dhe Viti:Prishtinë, 1990Pgs. 174Weight: 0.19 kgISBN: N/A

  $6.76 $8.45 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $6.76 $8.45 -20% Out of stock

  $6.76 $8.45 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $7.89 $9.86 -20% Out of stock

  $7.89 $9.86 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $5.63 $7.04 -20% Out of stock

  Title: Kangë popullore gegnishte (Albanian Folk Songs in the Geg Dialect)Author: At Viçenc PrennushiPublisher: Botime FrançeskanePlace and Year: Shkodër, 2005Pgs. 200Weight: 0.33 kgISBN: 99927-981-3-0  

  $5.63 $7.04 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $4.50 $5.63 -20% Out of stock

  Title: Gjeth e Lule (Leaves and Flowers)Poezi (Poetry)Author: At Vinçenc PrennushiPublisher: Botime Françeskane, Shkodër, 2006Bazuar te botimi origjinal i vitit 1931 (based on the original publication of 1931)Pgs. 180Weight: 0.32 kgISBN: 9789992798171

  $4.50 $5.63 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $4.50 $5.63 -20% Out of stock

  Title: Prralla Kombëtare (National Folk Tales)Vëllimi i Parë (First Volume)Mbledhë prej gojës së popullit (Collected from the people)Author: At Donat KurtiPublisher: Botimet FrançeskanePlace: Shkodër, AlbaniaYear: 2005.Pgs. 170Weight: 0.28 kgISBN: 99943-

  $4.50 $5.63 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $6.76 $8.45 -20% Out of stock

  $6.76 $8.45 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $4.50 $5.63 -20% Out of stock

  $4.50 $5.63 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
Showing 1 - 12 of 44 items