• Banner

Vreshtaria & verëtaria
libra per vreshtarine, prodhimin e veres, veretaria

Vreshtaria & verëtaria

Këtu do të gjeni një përzgjedhje librash për vreshtarinë, vinikulturën, verëtaria, kantinën shqiptare të verërave përgatitur nga Prof. Dr. Andrea Shundi.
Filtrat aktiv

Referenca: 2971

Botuesi: Te tjere

Enciklopedi për vreshtarinë dhe verëtarinë, Andrea Shundi

(0)

Veprimtaria botuese e profesor Shundit përfaqësohet me 43 libra (nga të cilët dy në anglisht) dhe tekste, me vëllim 9200 faqe; krahas tyre janë 27 artikuj shkencorë dhe 128 artikuj teknikë, një pjesë të botuar në revista ndërkombëtare dhe në proceedings të kongreseve.

Çmimi 2 125 Lekë Çmimi i zakonshëm 2 500 Lekë
More
Ne gjendje

Referenca: SKU001539

Botuesi: Te tjere

Vreshta dhe Kantina Shqiptare, Andrea Shundi

(0)

Album i ilustruar me foto me ngjyra, ku paraqiten 52 vreshta dhe kantina të shquara në Shqipëri e Kosovë dhe në troje shqiptare të Maqedonisë e Malit të Zi, me të gjithë treguesit teknikë dhe teknologjikë që përdorin në prodhimin e rrushit dhe të verës.

Çmimi 1 020 Lekë Çmimi i zakonshëm 1 200 Lekë
More
Ka mbaruar

Referenca: SKU001537

Botuesi: Te tjere

Fjalor Enciklopedik për vreshtarinë dhe verëtarinë, Andrea Shundi

(0)

Fjalor mëse i përditësuar, me përcaktime dhe shtjellime për secilin term/zë. Paraqet mendësi dhe praktika të përparuara në teknologji, duke pasqyruar sa më thukët e qartë, visarin për vreshtarinë dhe verëtarinë. Përmban gjithë hapësirën që lidhet me: bio-morfologjinë e hardhisë, klimën dhe tokën, teknologjinë gjithëpërfshirëse të selitjes së hardhisë,...

Çmimi 1 020 Lekë Çmimi i zakonshëm 1 200 Lekë
More
Ka mbaruar

Referenca: SKU001536

Botuesi: Onufri

Prodhimi shtëpiak i rrushit dhe i verës, Andrea Shundi

(0)

Libri përbëhet nga gjashtë pjesë, me zanafillë selitjen e hardhisë dhe prodhimin e rrushit, deri në përftimin e verës-ruajtjen-shijimin e saj, pjellë e mendjes dhe e duarve tuaja. Në "Veçanti të prodhimit shtëpiak të rrushit spikatin përshkrimi i 42 kultivarëve dhe kloneve më të përhapura të hardhive, përse dhe si krasiten hardhitë, si mbrohen nga...

Çmimi 1 020 Lekë Çmimi i zakonshëm 1 200 Lekë
More
Ka mbaruar