Librat më të shitur 2009

Information

Speciale

Librat më të shitur 2009
Përshëndetje miq të librit, nisur nga suksesi i vjetshëm ku lista jonë e librave më të shitur gjatë vitit 2008 ngjalli mjaft interes, vendosëm ta përsërisim eksperiencën dhe ta bëjmë atë traditë. Viti 2009 ishte një vit i vështirë për mjaft njerëz dhe biznese në të gjithë botën, por ajo që ne mundëm të vëzhgojmë ishte fakti se dëshira e lexuesve...
Përshëndetje miq të librit, nisur nga suksesi i vjetshëm ku lista jonë e librave më të shitur gjatë vitit 2008 ngjalli mjaft interes, vendosëm ta përsërisim eksperiencën dhe ta bëjmë atë traditë. Viti 2009 ishte një vit i vështirë për mjaft njerëz dhe biznese në të gjithë botën, por ajo që ne mundëm të vëzhgojmë ishte fakti se dëshira e lexuesve shqipfolës i bëri ballë kësaj sfide.Paraprakisht, ju sqarojmë se lista e librave më të shitur për vitin 2009 ju ofron titujt dhe autorët që klientët tanë (jashtë dhe brenda vendit) përzgjodhën gjatë vitit 2009. Për t’ju orientuar më mirë, kjo listë është e ndarë sipas kategorive të mëposhtme.
 Më shumë

Librat më të shitur 2009 Aktualisht nuk ka produkte në këtë kategori.

Nënkategoritë

 • Letërsia shqiptare
  Zbuloni librat më të shitur gjatë vitit 2009 nga letërsia shqiptare...
 • Letërsia botërore
  Zbuloni librat më të shitur gjatë vitit 2009 nga letërsia botërore...
 • Letërsia për fëmijë
  Zbuloni librat më të shitur gjatë vitit 2009 nga letërsia shqiptare dhe botërore për fëmijë...
 • Historia & Aktualiteti
  Zbuloni librat më të shitur gjatë vitit 2009 nga historia dhe aktualiteti...
 • Filozofia & Sociologjia
  Zbuloni librat më të shitur gjatë vitit 2009 nga filozofia dhe sociologjia...
 • Libra të tjerë
  Zbuloni librat të tjerë më të shitur gjatë vitit 2009... Libra referencë dhe utilitarë
 • Autorët shqiptarë
  Autorët shqiptarë më të kërkuar gjatë vitit 2009Ismail KadareFatos KongoliSabri GodoMitrush KuteliBrunilda ZllamiFaik KonicaAt Zef PllumiVisar ZhitiFahri BalliuRudina XhungaMira MeksiMilena AgusAristidh P. Kola
 • Autorët e huaj në shqip
  Autorët e huaj më të kërkuar në shqip për vitin 2009Dan BrownDale CarnegieJ. K. RowlingArthur ShopenhauerPeter LukasL. N. TolstojOrhan PamukOliver Jens SchmittJim MarsKhaled HosseiniGustav MeyerNoel MalcolmFrensis Skot Ficxherald