Fjalorë të ndryshëm

Information

Fjalorë të ndryshëm
Këtu do të gjeni një përzgjedhje fjalorësh në gjuhë të ndryshme botuar në shqip. Ju lutem na kontaktoni nëse nuk gjeni fjalorin që kërkoni.

Fjalorë të ndryshëm Janë 12 produkte.

Jeni duke parë 1 - 12 nga 12 artikuj
 • $13.52 $16.90 -20% Është shitur

  Gustav Meyer-i, profesor gjerman i sanskritishtes dhe i gjuhësisë krahasimtare në Universitetin e Graz-it, e botoi fjalorin e vet etimologjik të shqipes në 1891.

  $13.52 $16.90 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $18.03 $22.54 -20% Është shitur

  TitulliFjalor Spanjisht-Shqip41 mijë fjalëAutoriZef SimoniShtëpia botueseOMSCA, 1999f. 680Pesha: 0.87 kg.

  $18.03 $22.54 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $33.80 $42.25 -20% Është shitur

  Ky fjalor përmban 50 mijë fjalë, 145 mijë shembuj dhe shprehje, 1080 fjalë të urta.

  $33.80 $42.25 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $11.27 $14.09 -20% Është shitur

  Një enciklopedi e emrave vetjakë. Të gjithë emrat iliro - shqiptarë, mijëra emra të huaj, emra historikë, mitologjikë, të moçëm e të rinj dhe të shoqëruara me shpjegime të hollësishme të kuptimit të tyre. Një libër për të gjithë: për ata që duan të dinë kuptimin dhe prejardhjen e emrit të tyre dhe për të gjithë ata që kërkojnë një emër të ri.

  $11.27 $14.09 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $14.08 $17.60 -20% Ne gjendje

  Fjalori jep fondin themelor të gjuhës, disa nga termat më të zakonshëm, nga fushat më kryesore të jetës. Shkurtimet, shtojca e foljeve të parregullta, emrat gjeografikë e bëjnë këtë fjalor të nevojshëm për një përdorues të frëngjishtes.

  $14.08 $17.60 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $16.90 $21.13 -20% Ne gjendje

  Fjalori, në 304 faqe, ka rreth 22,000 fjalë dhe mjaft sinonime. Për zgjedhjen e tyre jemi bazuar në fjalorin e vitit 1987, botuar në Shanghai, shi jong bën (lexues praktik), si dhe në fjalorin e botuar së pari në 2002-in e të ribotuar disa herë, xin shi yjong han yu ke ben (lexues i ri praktik i gjuhës kineze) nga Instituti i Gjuhës e Kulturës kineze, Pekin.

  $16.90 $21.13 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $13.52 $16.90 -20% Ne gjendje

  Ky Fjalor përmban rreth 20.000 terma, dhe është përmirësimi dhe zgjerimi i plotë i Fjalorit të mëparshëm "Terma Juridike, Ekonomike dhe Biznesi", i botuar më parë, i cili përmbante rreth 9.000 terma. Nga vetë numri i termave, rezulton se ky fjalor përmban mbi dyfishin e termave të shtjelluara në Fjalorin e parë, dhe një përmirësim të dukshëm të termave të...

  $13.52 $16.90 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $33.80 $42.25 -20% Ne gjendje

  E veçanta e Fjalorit të madh italisht – shqip, me autorë Abedin dhe Ervin Preza është fakti se ai është më i ploti, më izgjeruari, më i larmishmi i hartuar gjer sot, që përmbledh plot 70.000 fjalë-tituj, mbi 1.000 fjalë dhe shprehje idiomatike të cilat kanë ardhur së bashku me kuptimet e tyre analoge, si dhe përmbi 150.000 shembuj ilustrues.

  $33.80 $42.25 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $7.89 $9.86 -20% Ne gjendje

  Fjalor ekonomik Shqip-Frëngjisht, me 18 mijë fjalë nga Vedat Kokona

  $7.89 $9.86 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $7.32 $9.15 -20% Ne gjendje

  Titulli: Fjalor termash juridike, ekonomike dhe biznesi anglisht-shqipOrigjinali: Fjalor termash juridike, ekonomike dhe biznesi anglisht-shqipGjinia: FjalorAutori: Luan KaceliShtëpia botuese: Botime AdaFq. 338Pesha: 0.382 kgISBN: 978-99943-961-5-3

  $7.32 $9.15 -20%
  Ulje çmimi!
  Ne gjendje
 • $67.61 $84.51 -20% Në gjendje

  • I ripunuar dhe i përditësuar.• Me rreth 35 mijë fjalë.• Me rreth 7 mijë njësi frazeologjike.• Me mbi 100 mijë kuptime.

  $67.61 $84.51 -20%
  Ulje çmimi!
  Në gjendje
 • $28.17 $35.21 -20% Ne gjendje
Jeni duke parë 1 - 12 nga 12 artikuj