• Banner

Panairi i Librit 2023

Panairi i Librit 2023

Panairi i 26 i Librit “Tirana 2026” do të organizohet në mjediset e Pallatit të Kongreseve, nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë në datat xxx nëntor. Ne ju mirëpresim në stendën e Shtëpisë së Librit në katin e dytë, majtas me hyrjen kryesore. Ndërkohë, për të gjithë lexuesit që nuk kanë mundësi të na vizitojnë, librat me ulje do të mund të porositen online dhe të merren me postë. Këtu do të gjeni ofertat speciale të Shtëpisë së Librit dhe të shumë shtëpive të tjera botuese.

Na vjen keq për bezdisjen.

Kërkoni sërish