• Banner

Platonët e vegjël
Seria Platonët e vegjël

Platonët e vegjël

Seria Platonët e vegjël sjell njohuritë më thelbësore mbi filozofinë, artin dhe botëkuptimin, treguar për fëmijë nga disa nga specialistët më të mirë francezë, të shqipëruar në gjuhën shqipe. Të gjithë librat e serisë janë me ilustrime me ngjyra. Nga filozofia antike te filozofët e mëdhenj të shekullit të njëzetë, kjo është një mënyrë shumë e mirë për të futur fëmijët në botën e madhe të dijes.

Filtrat aktiv

Botuesi: Papirus

Misteret e Heraklitit, Yan Marchand, Donatien Mary

Njerëz shumë inteligjentë premtojnë gjëra të pamundura: paqen pa luftën, lavdinë pa harresën, jetën pa vdekjen. Nesër, ata do të na trumbetojnë verën pa dimrin dhe ditën pa natën. Po mua Heraklitin, mos vallë më quajnë gomar që mund ta sjellin vërdallë duke i tundur kashtë nën hundë?

Çmimi 700 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Papirus

E qeshura e Epikurit, Yan Marchand, Jeremie Fischer

E dashur nënë, përshëndetje! Ti beson se Zeusi është i nevrikosur me mua. Më thua se ai do të lëshojë sëmundje mbi shpatullat e mia, se do të vrasë miqtë e mi, se do të më varfërojë dhe se do t'u japë urdhra perëndive të Olimpit të më bëjnë të vuaj. Por të jesh e sigurtë! Kurrë ai nuk do të më pengojë mua të jetoj i lumtur, sepse unë kam vendosur të mos...

Çmimi 700 Lekë
More
Në gjendje