Blogu

​Mirë se erdhët miq! 

Këtu do gjeni postimet dhe njoftimet më të fundit nga Libraria ShtepiaeLibrit.com

Për çfarë flet romani Obelisku i Zi nga Erih Maria Remark
Kliko këtu për ta porositur Nga autori i kryeveprës Asgjë të re nga Fronti i Perëndimit, romani Obelisku i Zi[...]
Për çfarë flet romani Tre Shokët, Erih Maria Remark
Kliko këtu për ta porositur Viti 1928. Në rrethinat e një qyteti të madh gjerman, tri burra të rinj po[...]
Për çfarë flet libri Jetë dhe Vdekje në Ballkan, Bato Tomasheviç
Kliko këtu për ta porositur këtë libër Kjo autobiografi e fortë mbulon një shekull dhe më shumë në jetën e[...]
Cicero sipas Maccarit dhe historisë
Muralja Cicero denoncon Katilinën në Pallatin Madama, selia e senatit të Italisë së sotme. Arti, letërsia, politika dhe filozofia e[...]
Mish dhe qiell, Pier Paolo Pasolini
“Mish dhe qiell” është një përmbledhje me poezi kushtuar kryesisht të rinjve. Përzgjedhja e bërë me kujdes është shumë kuptimplotë[...]
Ana Ahmatova, Poezi
Ana Ahmatova Ti je djali im, tmerri im. E hodha veten në këmbët e xhelatit, Ccdo gjë është e përzjerë[...]
E kuqe rubini, Kerstin Gier
Titulli: E kuqe rubini Titulli në origjinal:Rubinrot Autori: Kerstin Gier Përktheu: Afrim Koçi Zhanri: Roman Data e botimit: Nëntor, 2017[...]
Fragment nga Sytë e Kaltër, OCTAVIO PAZ
Nobelist Octavio Paz U zgjova i mbytur në djersë. Nga dyshemeja e shtruar me tulla të kuqe, të sapolagura ngrihej[...]
MITI DHE MAGJIA TE ROMANI I HUAN RULFOS: PEDRO PARAMO (MURMURIMAT)
RENÉ CEBALLOS MITI DHE MAGJIA Romani i “Pedro Páramo” (Murmurimat) është i ngarkuar me zhurma, murmurima, zëra dhe hapa të[...]